Ανάληψη ευθύνης για την επίθεση στη Microsoft

Ανάληψη ευθύνης για την επίθεση στη Microsoft

Ήταν μια πράξη πολέμου, ενάντια στις ύπουλες σιωπές και στην γενικευμένη αιχμαλωσία που παράγει ο σύγχρονος κόσμος

Ανάληψη ευθύνης για την επίθεση στη Microsoft
Η ομάδα «Αποκλίνουσες Συμπεριφορές για την διάδοση του επαναστατικού τερορισμού-Διεθνές Επαναστατικό Μέτωπο» ανέλαβε την ευθύνη για την εμπρηστική επίθεση που σημειώθηκε στα γραφεία της εταιρείας πληροφορικής Microsoft στη λεωφόρο Κηφισίας στο Μαρούσι.

Από την έκρηξη προκλήθηκαν σοβαρές ζημιές στο ισόγειο και ελαφρότερες στον πρώτο όροφο του κτηρίου.
Με κείμενο, το οποίο δημοσιεύει το indymedia, η ομάδα υποστηρίζει ότι
Κλείσιμο

«Τα ξημερώματα της Τετάρτης 27 Ιουνίου επιτεθήκαμε με παγιδευμένο όχημα στα κεντρικά γραφεία της Microsoft. Εισβάλαμε από την κεντρική είσοδο και πυροδοτήσαμε το παγιδευμένο βαν στο εσωτερικό του κτηρίου, φιλοδωρώντας το με 150 λίτρα βενζίνης. Καθ' όλη τη διάρκεια της επιχείρησης εξασφαλίσαμε ότι κανένας δεν θα διατρέξει οποιοδήποτε κίνδυνο ενώ αντίθετα με τους ισχυρισμούς διαφόρων δημοσιευμάτων δεν χρησιμοποιήσαμε όπλα για την ακινητοποίηση του προσωπικού. Ήταν μια πράξη πολέμου, ενάντια στις ύπουλες σιωπές και στην γενικευμένη αιχμαλωσία που παράγει ο σύγχρονος κόσμος (…) Ήταν μια πράξη πολέμου, ενάντια στις ύπουλες σιωπές και στην γενικευμένη αιχμαλωσία που παράγει ο σύγχρονος κόσμος», αναφέρεται μεταξύ άλλων στο κείμενο.

Σύμφωνα με την ομάδα, το χτύπημα οργανώθηκε ως «επείγουσα δράση αλληλεγγύης στην αντάρτισσα Όλγα Οικονομίδου» ενώ το συγκεκριμένο κτήριο της Microsoft επιλέχτηκε γιατί είναι μία από τις ισχυρότερες εταιρείες του κλάδου των υπολογιστών, «αυτών των θαυμάσιων και τρομακτικών μηχανών που ξεκίνησαν με στόχο να υποκαταστήσουν την ανθρώπινη νόηση και πλέον σηκώνουν τον καπιταλισμό στις πλάτες τους».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης