Πλήρωσε τα… σκόρδα με τη σύνταξή του!

Πλήρωσε τα… σκόρδα με τη σύνταξή του!

Αν είχε αγοράσει 250 κιλά… σκόρδα δεν θα πλήρωνε τόσα πολλά ένας υπερήλικας όσα του στοίχισε η αγορά ενός μικρού μάτσου από δύο επιτήδειους νεαρούς τσιγγάνους μικροπωλητές

Πλήρωσε τα… σκόρδα με τη σύνταξή του!
Αν είχε αγοράσει 250 κιλά… σκόρδα δεν θα πλήρωνε τόσα πολλά ένας υπερήλικας στη Ζάκυνθο, όσα του στοίχισε η αγορά ενός μικρού μάτσου από δύο επιτήδειους νεαρούς τσιγγάνους μικροπωλητές! Ο άτυχος γεροντάκος έχασε ολόκληρη τη σύνταξή του χωρίς να το καταλάβει!

Οι παμπόνηροι πλανόδιοι πωλητές τους οποίους σταμάτησε στην περιοχή του Κοιλιωμένου για να αγοράσει τα σκόρδα, κατάφεραν να απασχολήσουν το 90χρονο θύμα τους όσο χρειαζόταν για να του αρπάξουν ανάλαφρα μέσα από την τσέπη του το πορτοφόλι του που περιείχε 500 ευρώ. Όταν ο ηλικιωμένος αντιλήφθηκε την κλοπή, οι δράστες βρίσκονταν ήδη πολύ μακριά.
   
*** Επτά χρυσές λίρες και κοσμήματα συνολικής αξίας 3.600 ευρώ έκαναν «φτερά» μέσα από ένα διαμέρισμα στην Ελασσόνα που διέρρηξαν άγνωστοι εκμεταλλευόμενοι την απουσία των ενοίκων. Οι δράστες άρπαξαν και 200 ευρώ σε μετρητά και εξαφανίστηκαν χωρίς να τους αντιληφθεί κάποιος.
Κλείσιμο
   
*** Ανάλογη κλοπή έγινε και σε μια μονοκατοικία στη Λάρισα, όπου τρύπωσαν άγνωστοι κακοποιοί, ερεύνησαν όλα τα δωμάτια και άρπαξαν χρυσαφικά αξίας 3.000 ευρώ.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης