Συνελήφθησαν δυο Αφγανοί για ναρκωτικά

Συνελήφθησαν δυο Αφγανοί για ναρκωτικά

Συνελήφθησαν χθες (3-5-2012) το μεσημέρι, στηv Πάτρα, από Αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, δυο αλλοδαποί άνδρες, υπήκοοι Αφγανιστάν, ηλικίας 19 και 16 ετών κατηγορούμενοι για εμπορία και κατοχή ναρκωτικών ουσιών....

Συνελήφθησαν δυο Αφγανοί για ναρκωτικά
Συνελήφθησαν χθες (3-5-2012) το μεσημέρι, στηv Πάτρα, από Αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, δυο αλλοδαποί άνδρες, υπήκοοι Αφγανιστάν, ηλικίας 19 και 16 ετών κατηγορούμενοι για εμπορία και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, αστυνομικός προσποιούμενος τον πελάτη, συνάντησε τον 16χρονο ο οποίος παρέλαβε το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ για την πώληση 10 συσκευασιών (φιξάκια) ηρωίνης.
Κατά τη σύλληψη του 16χρονου, ο 19χρονος συνεργός του που βρισκόταν σε κοντινή απόσταση επιτηρώντας τη συναλλαγή, επιτέθηκε στους αστυνομικούς με σκοπό να αποτρέψει τη σύλληψη άλλα ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη.

Στην κατοχή του 16χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δέκα ανισοβαρή φιξακια ηρωίνης, συνολικού βάρους 4 γραμμαρίων και ένα κινητό τηλέφωνο που χρησιμοποιούσαν οι δράστες για την διακίνηση των ναρκωτικών.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης