Άρπαξε το πορτοφόλι της γιατρού που τον περιέθαλπε!

Άρπαξε το πορτοφόλι της γιατρού που τον περιέθαλπε!

«Φαινόμενα» αχαριστίας και αγνωμοσύνης αποδείχθηκαν ένας νεαρός Βορειοηπειρώτης και η αλλοδαπή συνοδός του, που επισκέφθηκαν το νοσοκομείο της Κω

Άρπαξε το πορτοφόλι της γιατρού που τον περιέθαλπε!
«Φαινόμενα» αχαριστίας και αγνωμοσύνης αποδείχθηκαν ένας νεαρός Βορειοηπειρώτης και η αλλοδαπή συνοδός του, που επισκέφθηκαν το νοσοκομείο της Κω για εξετάσεις! Εκμεταλλεύθηκαν την ολιγόλεπτη απουσία της γιατρού που περιποιήθηκε το νεαρό για να της… αδειάσουν την τσάντα!

Ο 25χρονος βρήκε την τσάντα της γιατρού, άρπαξε μια φωτογραφική μηχανή και το πορτοφόλι της και, αφού κράτησε τα 150 ευρώ που βρήκε μέσα, το πέταξε μαζί με την ταυτότητα και άλλα έγγραφα στη λεκάνη της τουαλέτας! Όταν επέστρεψε η γιατρός, αντιλήφθηκε αμέσως την κλοπή και ειδοποίησε την Αστυνομία.  Ο δράστης αιφνιδιάστηκε, όταν έφτασαν οι αστυνομικοί και άρχισαν να τον ρωτούν αν εκείνος είχε κλέψει τα χρήματα και τη φωτογραφική μηχανή και αναγκάστηκε να τα επιστρέψει, δικαιολογούμενος ότι χρειαζόταν χρήματα γιατί είναι εξαρτημένος από τα ναρκωτικά. Μαζί του συνελήφθη και η 40χρονη γυναίκα από την Αιθιοπία που τον συνόδευε και φύλαγε τσίλιες όσο εκείνος έκλεβε.

Επ’ αυτοφώρω συνελήφθησαν στη Λάρισα δύο Βουλγάρες ηλικίας 21 και 20 χρόνων, τη στιγμή που έκλεβαν από την τσάντα μιας 42χρονης σε κατάστημα ενδυμάτων το πορτοφόλι της το οποίο περιείχε 400 ευρώ και προσωπικά της αντικείμενα! Η ιδιοκτήτρια της τσάντας τις αντιλήφθηκε και έβαλε τις φωνές, με αποτέλεσμα να συλληφθούν από τους αστυνομικούς που έτρεξαν να δουν τι συνέβη. Πάνω τους βρέθηκε το κλεμμένο πορτοφόλι και οι δυο αλλοδαπές θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης