Ινδοί φύλαγαν δυο κιλά χασίς στην… αυλή τους!

Ινδοί φύλαγαν δυο κιλά χασίς στην… αυλή τους!

Τρεις Ινδοί διακινούσαν ναρκωτικά σε χρήστες της ευρύτερης περιοχής της Νέας Αρτάκης και των Ψαχνών στην Εύβοια, αλλά προδόθηκαν...

Ινδοί φύλαγαν δυο κιλά χασίς στην… αυλή τους!
Τρεις Ινδοί διακινούσαν ναρκωτικά σε χρήστες της ευρύτερης περιοχής της Νέας Αρτάκης και των Ψαχνών στην Εύβοια, αλλά προδόθηκαν μόνοι τους όταν εξέθεσαν σε… κοινή θέα το «εμπόρευμά» τους στο προαύλιο του σπιτιού τους στα Ψαχνά!

Όπως ήταν φυσικό, κάποιοι είδαν το χασίς και ειδοποίησαν την Δίωξη Ναρκωτικών της Ασφάλειας Χαλκίδας, άνδρες της οποίας συνέλαβαν τους τρεις αλλοδαπούς ηλικίας 29, 26 και 23 χρόνων. Στην αυλή τους σπιτιού τους βρέθηκαν συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους ενός κιλού και 980 γραμμαρίων, ενώ κατασχέθηκαν και 395 ευρώ που είχαν στην κατοχή τους και προέρχονταν από την διακίνηση των ναρκωτικών. Οι τρεις Ινδοί βρίσκονταν παράνομα στη χώρα και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Χαλκίδας.

Ένα αγόρι μόλις 16 χρόνων είχε αναλάβει τη διακίνηση ηρωίνης στην Πάτρα! Όμως, οι «αγοραστές» που του έκλεισαν ραντεβού για να τους πουλήσει δέκα συσκευασίες με ηρωίνη βάρους τεσσάρων γραμμαρίων αντί  200 ευρώ, αποδείχθηκαν… αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών!  Ο νεαρός συνελήφθη αμέσως μόλις παρέδωσε τα ναρκωτικά, αλλά ένας 19χρονος ομοεθνής του που φύλαγε «τσίλιες» πιο πέρα επιτέθηκε στους αστυνομικούς προσπαθώντας να τον πάρει από τα χέρια τους! Τελικά, όμως, κατέληξε και αυτός με χειροπέδες. Στην κατοχή τους κατασχέθηκαν δυο κινητά, που εξετάζονται με την ελπίδα ότι θα οδηγήσουν στους προμηθευτές της ηρωίνης.

Τρεις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 66 γραμμαρίων είχε στο σπίτι του ένας 53χρονος που συνελήφθη στην πόλη της Κέρκυρας από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.

Με μία συσκευασία που περιείχε ακατέργαστη κάνναβη βάρους τριών γραμμαρίων συνελήφθη στην Ξάνθη ένας 54χρονος. Στο σπίτι του βρέθηκαν άλλες τρεις συσκευασίες με χασίς βάρους 49,4 γραμμαρίων.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης