Πως θα κινηθούν τα μέσα μεταφοράς εν όψει εκλογών

Πως θα κινηθούν τα μέσα μεταφοράς εν όψει εκλογών

Σε πρόγραμμα Σαββάτου λεωφορεία και τα τρόλεϊ - Μία ώρα παράταση ωραρίου για ΗΣΑΠ, Μετρό και Τραμ - Κανονικά οι πτήσεις στο αεροδρόμιο, τα δρομολόγια σε ΚΤΕΛ και το λιμάνι του Πειραιά

Πως θα κινηθούν τα μέσα μεταφοράς εν όψει εκλογών
Αλλαγές στο πρόγραμμα των δρομολογίων των μέσων μαζικής μεταφοράς αναμένονται να πραγματοποιηθούν σήμερα όπως και τη Δευτέρα λόγω των εκλογών.

Για τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ, σήμερα και τη Δευτέρα, 7 Μαΐου θα ισχύσει, εκτάκτως, δρομολόγηση, βασισμένη στο πρόγραμμα του Σαββάτου, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε ο ΟΑΣΑ.

Για τις γραμμές που εξυπηρετούν το αεροδρόμιο, τους σταθμούς ΚΤΕΛ και το λιμάνι του Πειραιά, δεν θα υπάρξει καμία αλλαγή, ενώ προβλέπεται ενίσχυση των δρομολογίων, ανάλογα με την αντίστοιχη επιβατική κίνηση.

Κλείσιμο
Σε ό,τι αφορά τα μέσα σταθερής τροχιάς, δηλαδή ΗΣΑΠ, Μετρό και Τραμ, θα παραταθεί κατά μία ώρα το ωράριο λειτουργίας των γραμμών 2 και 3 του Μετρό.

Συγκεκριμένα, οι τελευταίες αναχωρήσεις από τον σταθμό στο Σύνταγμα προς όλες τις κατευθύνσεις θα πραγματοποιηθούν στη 01.20, ξημερώματα Δευτέρας, 7 Μαΐου.

Για τη γραμμή του Τραμ, προβλέπεται, το Σάββατο, 5 Μαΐου και την Κυριακή, 6 Μαΐου να εκτελούνται τα δρομολόγια ανά 25 λεπτά, αντί ανά 20 λεπτά, σε όλες τις γραμμές. Τη Δευτέρα, 7 Μαΐου, τα δρομολόγια θα εκτελούνται ανά 20 λεπτά, αντί ανά 15 λεπτά, σε όλες τις γραμμές.

Επίσης, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ, για την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού που προτίθεται να ταξιδέψει για να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα, αυξάνει τον αριθμό των προσφερόμενων θέσεων, ανάλογα με τη ζήτηση, στα τρένα που ήδη κυκλοφορούν, σήμερα Πέμπτη και αύριο Παρασκευή, καθώς και τη Δευτέρα, για να διευκολύνει την επιστροφή των ψηφοφόρων.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης