Κυκλοφορούσε, οπλοφορούσε και… έμπλεξε!

Κυκλοφορούσε, οπλοφορούσε και… έμπλεξε!

Οι κινήσεις ενός 45χρονου που περπατούσε στην Σάμη της Κεφαλονιάς, φάνηκαν ύποπτες στους άνδρες του τοπικού αστυνομικού τμήματος και τον σταμάτησαν για να τον ελέγξουν

Κυκλοφορούσε, οπλοφορούσε και… έμπλεξε!
Οι κινήσεις ενός 45χρονου που περπατούσε στην Σάμη της Κεφαλονιάς, φάνηκαν ύποπτες στους άνδρες του τοπικού αστυνομικού τμήματος και τον σταμάτησαν για να τον ελέγξουν. Οι υποψίες τους έγιναν βεβαιότητα, όταν διαπίστωσαν ότι οπλοφορούσε παράνομα
      
Πάνω στον ύποπτο βρέθηκε ένα πιστόλι των 9 χιλιοστών με 16 φυσίγγια στην γεμιστήρα για το οποίο δεν διέθετε άδεια οπλοκατοχής κι έτσι συνελήφθη αμέσως. Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του, όπου κατασχέθηκαν άλλα δύο φυσίγγια του ίδιου διαμετρήματος, αλλά και μία σφαίρα με ένδειξη ΗΧΡ 68 καθώς και ένα ναρκωτικό σπρέι.
       
Κλείσιμο
Ο 45χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κεφαλληνίας που του άσκησε ποινική δίωξη για παράνομη οπλοκατοχή, ενώ αντιμετωπίζει και πρόσθετη κατηγορία για κατοχή ναρκωτικών ουσιών, αφού στο σπίτι του στην Σάμη βρέθηκε και μικροποσότητα ακατέργαστης ινδικής κάνναβης.
     
*** Για παράνομη οπλοκατοχή συνελήφθη στο Πάνορμο Μυλοποτάμου ένας 28χρονος, όταν οι αστυνομικοί του Τ.Α.Ε. σταμάτησαν για έλεγχο το φορτηγάκι στο οποίο επέβαινε ως συνεπιβάτης. Στην κατοχή του 28χρονου κατασχέθηκαν ένα πιστόλι διαμετρήματος 9 mm με γεμιστήρα στην οποία υπήρχαν επτά  πλήρη φυσίγγια και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης