Συγκεκριμένα ο 38χρονος έχει συλληφθεί και η δικογραφία που έχει σχηματίσει η αστυνομία σε βάρος του περιλαμβάνει το κακούργημα της ανθρωποκτονίας, διακοπή κύησης και διακεκριμένη περίπτωση ενδοοικογενειακής σωματικής βλάβης .
Ακόμη σε βάρος του 38χρονου ασκήθηκε δίωξη και για το πλημμέλημα της παράνομης προμήθειας και κατοχής απαγορευμένων ουσιών (αναβολικά).
Σημειώνεται ότι η δικογραφία σχηματίσθηκε προ των αποτελεσμάτων της ιατροδικαστικής εξέτασης, που έδειξε ότι η 31χρονη δεν ήταν έγκυος. Συνεπώς, αναμένεται η δίωξη να αλλάξει τουλάχιστον ως προς το αδίκημα της διακοπής κύησης, ενώ αναλόγως των αποτελεσμάτων της ιατροδικαστικής θα κρίνει για ποινική αντιμετώπιση του συλληφθέντος. Ο ίδιος πάντως, υποστηρίζει ότι η γυναίκα σκοτώθηκε πέφτοντας από σκάλα.
Το 1981, μια ελληνική εταιρεία αποφάσισε να μπει σε έναν χώρο που μέχρι τότε ανήκε σχεδόν αποκλειστικά στις εισαγωγές προϊόντων από το εξωτερικό. Πρόθεσή της να δημιουργήσει μια 100% ελληνική πρόταση, βασισμένη στην άριστη ποιότητα, τη μοναδικότητα και την καινοτομία. Αυτή ήταν η αρχή της ΜΕΓΑ.
Υπάρχουν κάποια νέα «spots» που δεν γίνονται γνωστά επειδή είναι trendy, αλλά επειδή απλώς λειτουργούν σωστά. Χωρίς θόρυβο και περιττή προβολή. Το Καφέ «ΠΟΙΚΙΛΗ ΣΤΟΑ» ανήκει σε αυτήν την κατηγορία.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.