Ασέλγησε στην 11χρονη ανιψιά του!

Ασέλγησε στην 11χρονη ανιψιά του!

Στον εισαγγελέα Ρεθύμνου οδηγείται ένας αδίστακτος αλλοδαπός παιδόφιλος που καταστρατήγησε κάθε έννοια φιλοξενίας και παραβίασε ακόμη και την συγγενική του σχέση με ένα ανήλικο κοριτσάκι, το οποίο προσπάθησε να εκμεταλλευτεί σεξουαλικά...

Ασέλγησε στην 11χρονη ανιψιά του!
Στον εισαγγελέα Ρεθύμνου οδηγείται ένας αδίστακτος αλλοδαπός παιδόφιλος που καταστρατήγησε κάθε έννοια φιλοξενίας και παραβίασε ακόμη και την συγγενική του σχέση με ένα ανήλικο κοριτσάκι, το οποίο προσπάθησε να εκμεταλλευτεί σεξουαλικά!

Ο 30χρονος Βούλγαρος ήταν φιλοξενούμενος στο σπίτι των ομοεθνών συγγενών του, οι οποίοι χρειάστηκε να λείψουν για λίγο και τον άφησαν μόνο με την 11χρονη ανιψιά του που εκείνη την ώρα κοιμόταν. Αυτό ακριβώς εκμεταλλεύτηκε ο σάτυρος για να ξαπλώσει δίπλα στο παιδί και να αρχίσει να του κάνει ασελγείς πράξεις!

Το ανήλικο κορίτσι ξύπνησε τρομοκρατημένο και έβαλε τις φωνές απομακρύνοντας τον «θείο». Όταν επέστρεψαν οι γονείς της, τους ενημέρωσε για την φρικτή εμπειρία που βίωσε και εκείνοι κατήγγειλαν αμέσως τον 30χρονο στην Ασφάλεια Ρεθύμνου. Ο Βούλγαρος συνελήφθη αλλά αρνήθηκε ότι συνέβησαν όσα διηγήθηκε η 11χρονη.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης