23χρονος Αλγερινός διαρρήκτης στα Χανιά

23χρονος Αλγερινός διαρρήκτης στα Χανιά

"Επάγγελμα" είχε κάνει ένας 23χρονος Αλγερινός τις διαρρήξεις αυτοκινήτων στα Χανιά, ωστόσο, η δράση του διεκόπητην Κυριακή...

23χρονος Αλγερινός διαρρήκτης στα Χανιά
"Επάγγελμα" είχε κάνει ένας 23χρονος Αλγερινός τις διαρρήξεις αυτοκινήτων στα Χανιά, ωστόσο, η δράση του διεκόπη την Κυριακή, λίγη ώρα μετά τα μεσάνυχτα από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Χανίων, που τον συνέλαβαν για αντίσταση και κλοπή.

Ειδικότερα, ο 23χρονος έσπασε το τζάμι σταθμευμένου Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου και επιχείρησε να αφαιρέσει αντικείμενα από μέσα. Έγινε όμως αντιληπτός από πολίτη, ο οποίος ειδοποίησε την Αστυνομία.

Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν, ενώ ο 23χρονος αντιστάθηκε σθεναρά κατά τη σύλληψη του. Στην κατοχή του βρέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία, καθώς και δύο κινητά τηλέφωνα, την κατοχή των οποίων δεν μπορούσε να δικαιολογήσει.
Κλείσιμο

Από την έρευνα προέκυψε ότι ο 23χρονος είχε διαπράξει το ίδιο βράδυ και στην ίδια περιοχή, άλλη μία κλοπή με διάρρηξη Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου ιδιοκτησίας ενός 27χρονου, από το οποίο είχε αφαιρέσει ένα ανδρικό παλτό.

Πηγή cretalive.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης