Συνέλαβαν τον διαρρήκτη του αντλιοστασίου

Συνέλαβαν τον διαρρήκτη του αντλιοστασίου

Απέδωσε  καρπούς η έρευνα που έκαναν  οι αστυνομικοί της Ασφάλειας  στις μάντρες ανακύκλωσης μετάλλων  και σκραπ στο Αγρίνιο, μετά τη νέα λεηλασία στο αντλιοστάσιο του ΤΟΕΒ Λεσινίου.

Συνέλαβαν τον διαρρήκτη  του αντλιοστασίου
Απέδωσε  καρπούς η έρευνα που έκαναν  οι αστυνομικοί της Ασφάλειας  στις μάντρες ανακύκλωσης μετάλλων  και σκραπ στο Αγρίνιο, μετά τη νέα λεηλασία στο αντλιοστάσιο του ΤΟΕΒ Λεσινίου. Τα κλεμμένα υλικά βρέθηκαν σε μια από αυτές και ο 49χρονος ιδιοκτήτης συνελήφθη.

Κατά  την προανάκριση αποκάλυψε ότι  ένας 26χρονος τσιγγάνος του είχε πουλήσει τον κινητήρα κίνησης του αντλιοστασίου αξίας 7.000 ευρώ και ισχυρίστηκε ότι αγνοούσε πως ήταν κλεμμένος! Όμως, είχε συλληφθεί και στο παρελθόν για ανάλογη υπόθεση αποδοχής προϊόντων εγκλήματος κι έτσι οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Αγρινίου. Μαζί του παραπέμφθηκε και ο 26χρονος δράστης, ενώ εξετάζεται αν έχει διαπράξει και άλλες κλοπές.

Υπό το φως του ήλιου προσπάθησαν να λεηλατήσουν άγνωστοι «κυνηγοί» μετάλλων το κτίριο της πρώην Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών στην Ξάνθη! Οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. εντόπισαν ένα νεαρό τη στιγμή που επιχειρούσε να ξηλώσει κουφώματα και άλλα είδη για να τα πουλήσει, τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στην εισαγγελέα.

Δύο αδέλφια από την Αλβανία ηλικίας 27 και 22 χρόνων συνελήφθησαν επ' αυτοφώρω τη στιγμή που έκλεβαν σωλήνες χαλκού και άλλα οικοδομικά υλικά από τη νεοανεγειρόμενη οικοδομή μιας 50χρονης στο κέντρο της Χαλκίδας. Οι δράστες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα με την κατηγορία της κλοπής.

Μια σιδερένια πόρτα, κάγκελα και 200 σιδερένιους πασσάλους έκλεψαν δυο τσιγγάνοι από μια αποθήκη στο Θέρμο Αιτωλοακαρνανίας. Όμως, έγιναν αντιληπτοί και έπεσαν στα χέρια της Αστυνομίας.  
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης