Προσάραξη ιστιοφόρου με τρεις επιβάτες στην θαλάσσια περιοχή της Στούπας
Δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματισμούς - Το πλοίο αναμένεται να ρυμουλκηθεί στο λιμάνι της Καλαμάτας
Στη θαλάσσια περιοχή του Μεσσηνιακού κόλπου, κοντά στη Στούπαπροσάραξε το μεσημέρι της Τρίτης (21/10) ιστιοφόρο σκάφος με γερμανική σημαία και τρεις επιβάτες.
Στο σημείο έσπευσαν ένα περιπολικό σκάφος του Λιμενικού και ένα ιδιωτικό σκάφος με δύτη, τα οποία συνέδραμαν στην επιχείρηση αποκόλλησης.
Το ιστιοφόρο, που είχε μείνει ακυβέρνητο, αποκολλήθηκε με ασφάλεια και αναμένεται να ρυμουλκηθεί στο λιμάνι της Καλαμάτας.
Δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματισμούς ούτε για θαλάσσια ρύπανση, ενώ οι καιρικές συνθήκες στην περιοχή ήταν καλές.
Με αγάπη για την καθαριότητα και τους εργαζομένους στην καθαριότητα, η Sanitas προσφέρει τις απαιτούμενες πρακτικές λύσεις και δείχνει τον τρόπο που μικρές πράξεις φροντίδας γίνονται στάσεις ζωής και αλλάζουν την καθημερινότητα όλων μας.
Η νέα γενιά προϊόντων self-tan της LA VIE EN ROSE δίνει στην επιδερμίδα βαθιά ενυδάτωση, λεία υφή και σταδιακό, φυσικό bronze αποτέλεσμα – Ποια είναι η σωστή προετοιμασία για ομοιόμορφη όψη.