Στη σύλληψη τριών αλλοδαπών για ναρκωτικά προχώρησε το βράδυ της Δευτέρας (13/10) στο Γαλάτσι η Αστυνομία.
Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικοί εντόπισαν τους τρεις συλληφθέντες, ηλικίας 45, 51 και 72 ετών, στο σπίτι τους στο Γαλάτσι, το οποίο λειτουργούσε ως πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριο κάνναβης.
Μετά από έρευνα που έγινε στο σπίτι βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
- 11 δενδρύλλια κάνναβης και
- 256,9 γραμμ. ακατέργαστης κάνναβης
Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών και οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
Τέσσερα χρόνια μετά την έναρξή τους, τα «Γαλανόλευκα Αστέρια by EKO» έχουν εξελιχθεί σε μία από τις σημαντικότερες αναπτυξιακές δράσεις του ελληνικού μπάσκετ, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι το μέλλον του αθλήματος χτίζεται από τις μικρές ηλικίες.
Η σύγχρονη μεταλλευτική δραστηριότητα, δεν καθορίζεται μόνο από την παραγωγή πρώτων υλών, αλλά και από τον τρόπο με τον οποίο εντάσσεται στο κοινωνικό, οικονομικό και περιβαλλοντικό πλαίσιο, στο οποίο λειτουργεί και το πως αλληλοεπιδρά με αυτό.