Δύο τυχερά δελτία βρέθηκαν στην 1η κατηγορία του Τζόκερ που μοιράζονται το ποσό των 28.500.000 ευρώ. Ταυτόχρονα εννέα υπερτυχεροί κέρδισαν από 100.000 ευρώ.
Τα δύο τυχερά δελτία του Τζόκερ που το καθένα κερδίζει από 14.413.147 ευρώ παίχτηκαν σε Μαρκόπουλο και Παλαιό Φάληρο, στην Αττική.
Όσο για τα δελτία που κερδίζουν από 100.000 ευρώ τα δύο παίχτηκαν στο Μαρκόπουλο, στο ίδιο πρακτορείο όπου βρέθηκε ο ένας νικητής των 14 εκατομμυρίων ευρώ, δύο στη Θεσσαλονίκη και από ένα σε: Κηφισιά, Λευκωσία, Λάρισα, Πύργο, Χανιά. Μάλιστα, κανένας από τους τυχερούς της σημερινής κλήρωσης δεν έπαιξε το δελτίο με τυχαία επιλογή.
Οι τυχεροί αριθμοί στην κλήρωση Τζόκερ: 5, 15, 17, 24, 32 και 20.
Στο Vione Paros, υπό την διαχείρηση της SWOT Hospitality, η φιλοξενία, η γαστρονομία και η θέα στο Αιγαίο συνθέτουν μια πρόταση διαμονής που αποτυπώνει τον σύγχρονο χαρακτήρα του νησιού.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς