Σε κλίμα οδύνης συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο αντίο στον 21χρονο Θανάση που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στο Αγρίνιο. Ο νεαρός, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την αστυνομία συγκρούστηκε με βαν και εγκλωβίστηκε στο όχημά του, το οποίο τυλίχθηκε στις φλόγες, με αποτέλεσμα να απανθρακωθεί.
Δυστυχώς ο 21χρονος Θανάσης δεν κατάφερε να απεγκλωβιστεί από το φλεγόμενο αυτοκίνητο ενώ η 16χρονη συνοδηγός εκσφενδονίστηκε από το αμάξι. Σύμφωνα με πληροφορίες του agrinionews.gr, ερευνάται η εμπλοκή ενός τρίτου οχήματος. Συγκεκριμένα γίνεται λόγος για ένα μαύρο SAXO, στοιχείο που φέρεται να προκύπτει από δυο καταθέσεις, μια εξ αυτών του οδηγού του βαν, με το ΙΧ αυτό να εμφανίζεται να συνέβαλε στην πρόκληση του δυστυχήματος.
Η κηδεία του Θανάση τελέστηκε τη Δευτέρα στον Ιερό Ναό Γεννέσιον της Θεοτόκου, στον Κελανίτη Ποταμούλας, τόπο καταγωγής του, σύμφωνα με το sinidisi.gr. Το φέρετρο ήταν λευκό ενώ έξω από την εκκλησία μοιράζονταν κουφέτα. Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε για να αποχαιρετίσει τον 21χρονο. Οι γονείς του είχαν απευθύνει έκκληση αντί στεφάνων, όσοι το επιθυμούν, να προσφέρουν χρηματικά ποσά υπέρ του Εργαστηρίου «Παναγία Ελεούσα».
Οι ιδιωτικές Σχολές Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΣΑΕΚ) προσφέρουν όλα τα εφόδια στους νέους που θέλουν να μπουν άμεσα στην αγορά εργασίας και να εξελιχθούν επαγγελματικά.
Η μετάβαση της εμβληματικής επένδυσης σε παραγωγική λειτουργία, αναδεικνύει ένα νέο πρότυπο βιομηχανικής ανάπτυξης, όπου οι κρίσιμες πρώτες ύλες, η τεχνολογική καινοτομία και η υπεύθυνη λειτουργία, δημιουργούν ισχυρή εθνική αξία