Άγριος καυγάς σε χωριό των Φαρσάλων: 29χρονος δάγκωσε 54χρονο και του έκοψε κομμάτι από το αυτί του
Η καταγγελία υποβλήθηκε στην αστυνομία το μεσημέρι της Πέμπτης, με τον 54χρονο να αναφέρει πως εκτός από το δάγκωμα, ο 29χρονος τον εξύβρισε και τον χτύπησε στο πρόσωπο
Στο νοσοκομείο από... δάγκωμα που δέχθηκε στο αυτί, κατέληξε ένας άνδρας μετά από τσακωμό σε χωριό των Φαρσάλων.
Σύμφωνα με το onlarissa o καυγάς ανάμεσα σε δύο άνδρες που είχε ως αποτέλεσμα ο ένας από αυτούς να δαγκώσει τον άλλο στο αυτί και να του κόψει ένα κομμάτι, σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης στο χωριό Μεγάλο Ευύδριο του δήμου Φαρσάλων.
Ο καυγάς των δύο ανδρών, ηλικίας 54 και 29 ετών, σημειώθηκε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, με τον 29χρονο σύμφωνα με την καταγγελία του 54χρονου, να τον δαγκώνει στο αυτί. .
Η καταγγελία υποβλήθηκε στην αστυνομία το μεσημέρι της Πέμπτης, με τον 54χρονο να αναφέρει πως εκτός από το δάγκωμα, ο 29χρονος τον εξύβρισε και τον χτύπησε στο πρόσωπο.
Ο δράστης αναζητούταν μέχρι χθες το βράδυ της Πέμπτης στο πλαίσιο του αυτοφώρου.
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στην εποχή των συνδυαστικών προγραμμάτων, οι καταναλωτές δεν αναζητούν απλώς χαμηλότερες χρεώσεις, αλλά ολοκληρωμένες προτάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα και τους κάνουν να νιώθουν ότι βρίσκονται στο επίκεντρο της εξυπηρέτησης.
Είτε είστε φανατικοί του camping είτε σκέφτεστε να το δοκιμάσετε για πρώτη φορά, το Simos Camping προσφέρει τις ιδανικές συνθήκες για να ανακαλύψετε έναν διαφορετικό τρόπο διακοπών. Με σύγχρονες εγκαταστάσεις, υψηλό επίπεδο οργάνωσης και όλες τις απαραίτητες παροχές.