Μετά το περιστατικό που είδε το φως της δημοσιότητας με την εμπλοκή 57χρονου οδηγού της ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης σε παρενόχληση 15χρονης που σύμφωνα με τη δικογραφία, προσδιορίζεται χρονικά από τον Ιούνιο ως τον Νοέμβριο του 2024, ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΣΕΘ Γιάννης Τόσκας, επικοινώνησε με την διοίκηση της ΚΤΕΛ Α.Ε και ζήτησε την άμεση απομάκρυνση του οδηγού από τα καθήκοντά του καθώς και την άμεση διενέργεια όλων των προβλεπόμενων διαδικασιών μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα των Αρχών.
Ο ΟΣΕΘ αναμένει την ολοκλήρωση της δικαστικής διερεύνησης της υπόθεσης και επιφυλάσσεται για τη λήψη επιπλέον μέτρων. «Δείχνουμε μηδενική ανοχή στα φαινόμενα ανομίας» ξεκαθαρίζει ο κ Τόσκας.
Σε βάρος του οδηγού έχει σχηματιστεί δικογραφία για κατάχρηση ανηλίκων και γενετήσιες πράξεις με ανήλικους ή ενώπιόν τους κατ’ εξακολούθηση.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η 15χρονη κατήγγειλε ότι ο οδηγός, τη θώπευε σε επίμαχα σημεία του σώματός της, είτε κατά τη διάρκεια των δρομολογίων, είτε κατά τη στάθμευση του οχήματος στο αμαξοστάσιο. Μετά την καταγγελία, οι αστυνομικοί προχώρησαν σε έρευνα στην οικία του 57χρονου και κατάσχεσαν δύο κινητά τηλέφωνα τα οποία εστάλησαν στην Υποδιεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος για εργαστηριακή πραγματογνωμοσύνη.
H κορυφαία Νομική Σχολή, που συγκαταλέγεται στις Top 100 παγκοσμίως για τις διεθνείς προοπτικές της, υποδέχεται τους πρώτους φοιτητές της στην Αθήνα τον Οκτώβριο του 2026, εγκαινιάζοντας ένα νέο, διεθνές μοντέλο σπουδών.
Με καταστήματα σε δημοφιλείς καλοκαιρινούς προορισμούς, περισσότερες επιλογές και υπηρεσίες που κάνουν την καθημερινότητα των διακοπών πιο εύκολη, η ΑΒ βρίσκεται εκεί όπου τη χρειαζόμαστε.
Οι μεγάλες καλοκαιρινές εκπτώσεις της La Vie en Rose είναι η κατάλληλη αφορμή για να ανανεώσουμε τη ρουτίνα περιποίησης με ελληνικά καλλυντικά που προστατεύουν, ενυδατώνουν και χαρίζουν λάμψη από την κορυφή έως τα νύχια.