Επιχείρηση της Δίωξης Οργανωμένου Εγκλήματος για ναρκωτικά στις εργατικές της Αγίας Βαρβάρας
Τουλάχιστον 10 προσαγωγές, αναμένονται συλλήψεις - Δυνάμεις της Δίωξης Οργανωμένου Εγκλήματος μαζί με μέλη της ΕΚΑΜ και της ΟΠΚΕ, κάνουν εφόδους σε σπίτια μετά από πληροφορίες για ένα τεράστιο δίκτυο διακίνησης ναρκωτικών
Μεγάλη επιχείρηση της Δίωξης Οργανωμένου Εγκλήματος της Αστυνομίας βρίσκεται σε εξέλιξη το απόγευμα της Παρασκευής στις εργατικές εστίες της Αγίας Βαρβάρας.
Δυνάμεις της Υπηρεσίας μαζί με μέλη της ΕΚΑΜ και της ΟΠΚΕ που βρίσκονται στην περιοχή, πραγματοποιούν εφόδους σε σπίτια έπειτα από την αξιοποίηση πληροφοριών για ένα τεράστιο δίκτυοδιακίνησης ναρκωτικών ουσιών που έχει αναπτυχθεί εκεί.
Ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως στο στόχαστρο βρίσκονται συγκεκριμένα πρόσωπα Ρομά, που ανήκουν σε κυκλώματα και χρησιμοποιούν σαν κάλυψη τις εργατικές κατοικίες για να διακινούν ναρκωτικά. Ήδη έχει εντοπιστεί μεγάλο χρηματικό ποσό μέσα σε τσουβάλι, ενώ έχουν γίνει τουλάχιστον 10 προσαγωγές και αναμένονται συλλήψεις.
Παλιά, η ψυχαγωγία ήταν κάτι απλό. Ένα βιβλίο, μία ταινία, μια κούνια στην αυλή, φίλοι στη γειτονιά. Αυτές οι στιγμές μας έκαναν να νιώθουμε μαζί, να φτιάχνουμε εικόνες και μνήμες όλοι μαζί. Στο μέλλον θα δίνει την απάντηση στο ερώτημα «ποιος είμαι».
Στο νησί που το ελληνικό καλοκαίρι συναντά το πολυτελές lifestyle και οι κοσμικές παραλίες συνυπάρχουν με πιο ήσυχες γωνιές, συνεχίστηκε το διάστημα 1 με 3 Ιουλίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με τέσσερις δράσεις καθαρισμού που έφεραν το πρόβλημα στην επιφάνεια (και στις σωστές του διαστάσεις).