Κατέληξε ο ένας εκ των τεσσάρων τραυματιών του τροχαίου που σημειώθηκε λίγο μετά τη μια τα ξημερώματα της Τρίτης (13/5) στην παραλιακή.
Το τροχαίο σημειώθηκε όταν ένα όχημα μάρκας BMW στο οποίο επέβαιναν οι τέσσερις νεαροί -ηλικίας 19 με 21 ετών- εξετράπη της πορείας του επί της Ποσειδώνος, στο ρεύμα προς Γλυφάδα, λίγο μετά τη συμβολή με την Αλίμου. Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας από τους τραυματίες νοσηλεύεται σε σοβαρή στη ΜΕΘ, ενώ, ο άλλος είναι εκτός κινδύνου.
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο οδηγός του ΙΧ ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του οχήματος και να «καρφωθεί» σε μια κολώνα φωτεινού σηματοδότη.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα φέρει το μέλλον, μπορούμε όμως να είμαστε όσο γίνεται πιο ενημερωμένοι και προετοιμασμένοι με έναν απλό προληπτικό έλεγχο που θα μας δώσει πολύτιμες απαντήσεις για τη γονιμότητά μας.