Πέντε άτομα συνελήφθησαν εχθές τα ξημερώματα στη Θεσσαλονίκη καθώς εντοπίστηκαν να βάφουν με σπρέι τοίχο του Γαλλικού Ινστιτούτου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, τα άτομα έγιναν αντιληπτά από αστυνομικό φρουρό που τους εντόπισε να βάφουν έναν τοίχο και ειδοποίησε την Άμεση Δράση.
Εις βάρος των συλληφθέντων (4 άνδρες και μία γυναίκα, ηλικίας 21 έως 30 ετών) σχηματίστηκε δικογραφία για απρόκλητη φθορά ξένης ιδιοκτησίας, από κοινού, και απείθεια. Για την ίδια υπόθεση αναζητούνται άλλα τρία άτομα.
Η εποχή της ταχύτητας και της συνδεσιμότητας, φέρνει την ανάγκη για πολλά περισσότερα από απλώς μια καλή τιμή. Το Nova more έρχεται να καλύψει ακριβώς αυτή την ανάγκη: Η ολοκληρωμένη πρόταση της Nova, ενώνει Internet, σταθερή και κινητή τηλεφωνία, προσθέτοντας, παράλληλα, υπηρεσίες και δυνατότητες που κάνουν τη ζωή σου καλύτερη.