Με αυξημένη επιβατική κίνηση πραγματοποιήθηκαν σήμερα, Μεγάλη Τετάρτη, οι αποπλόες πλοίων από τα λιμάνια της Αττικής, στο πλαίσιο της εορταστικής εξόδου του Πάσχα.
Από το λιμάνι του Πειραιά και το Τζελέπη εκτελέστηκαν συνολικά 20 δρομολόγια, μεταφέροντας 22.190 επιβάτες προς τα νησιά του Αιγαίου.
Από τη Ραφήνα πραγματοποιήθηκαν 10 δρομολόγια με 9.800 επιβάτες, ενώ εκτελέστηκαν και 4 επιπλέον δρομολόγια προς Μαρμάρι, λόγω αυξημένης ζήτησης.
Από το Λαύριο, η σημερινή κίνηση περιλάμβανε 9 δρομολόγια, με 2.843 επιβάτες.
Η έξοδος των εκδρομέων αναμένεται να συνεχιστεί με εντατικούς ρυθμούς και τις επόμενες ημέρες, ενώ τα μέτρα ασφαλείας στους λιμένες είναι αυξημένα για την ομαλή διεξαγωγή της επιβίβασης.
Σε τριάντα χρόνια οι μηχανές θα σκέφτονται για μας, θα μας φέρνουν κοντά στους δικούς μας και θα μιλάνε όπως εμείς. Το μόνο που θα μένει «μοναδικό», γι’ αυτό θα είναι και ακριβό, θα είναι να ξέρεις πως απέναντί σου κάθεται, στ' αλήθεια, ένας άνθρωπος.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.