Φρουρούμενοι νοσηλεύονται οι δύο άνδρες, αλβανικής καταγωγής, που αλληλομαχαιρώθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής, σε αιματηρό επεισόδιο στον Εύοσμο, στη δυτική Θεσσαλονίκη.
Πρόκειται για δύο άνδρες, Αλβανούς υπηκόους, ηλικίας 33 και 26 ετών, οι οποίοι νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση στο ΑΧΕΠΑ και φέρουν και οι δύο τραύματα από μαχαίρι.
Το περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 19:00, ενώ η Άμεση Δράση δέχθηκε κλήση για επεισόδιο μεταξύ δύο αλλοδαπών στην περιοχή του Ευόσμου και αστυνομικοί του Τμήματος Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας έσπευσαν για να διαπιστώσουν τι συνέβη.
Όταν έφτασαν στην περιοχή, βρήκαν δύο άτομα με τραύματα από μαχαίρι και τους διασώστες του ΕΚΑΒ που τους μετέφεραν στο νοσοκομείο. Οι δύο άνδρες φαίνεται ότι αλληλομαχαιρώθηκαν στη μέση του δρόμου, επί της οδού Παπάγου, για άγνωστους, έως τώρα, λόγους. Μετά το περιστατικό ο ένας αποχώρησε από το σημείο και λίγο αργότερα πήγε να ζητήσει βοήθεια από κοντινό κατάστημα.
Στα παρακάτω βίντεο καταγράφεται η στιγμή που ο ένας από τους δύο εμπλεκόμενους, φτάνει τραυματισμένος με το αυτοκίνητό του έξω από σουπερμάρκετ της γειτονιάς, σταματάει στη μέση του δρόμου και μετά από λίγο καταρρέει. Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, ο συγκεκριμένος άνδρας φέρει πέντε τραύματα από μαχαίρι στην πλάτη και είναι σε κρίσιμη κατάσταση.
Παλιά, η ψυχαγωγία ήταν κάτι απλό. Ένα βιβλίο, μία ταινία, μια κούνια στην αυλή, φίλοι στη γειτονιά. Αυτές οι στιγμές μας έκαναν να νιώθουμε μαζί, να φτιάχνουμε εικόνες και μνήμες όλοι μαζί. Στο μέλλον θα δίνει την απάντηση στο ερώτημα «ποιος είμαι».
Ένα χαμόγελο, μια μπάλα στον αέρα, μια ρακέτα στο χέρι! Η bwin προσφέρει στο 4ο Γυμνάσιο Ιλίου εξοπλισμό που γεμίζει τη σχολική καθημερινότητα με παιχνίδι, ομαδικότητα και χαρά.