Κινητοποίηση της ΕΛΑΣ και της Πυροσβεστικής προκάλεσε έκρηξη που σημειώθηκε περίπου στις 3 τα ξημερώματα σήμερα σε είσοδο πολυκατοικίας στη Βάρκιζα.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ ο εμπρηστικός μηχανισμός που αποτελείτο από γκαζάκια, εύφλεκτο υγρό και πιθανότατα κροτίδα είχε τοποθετηθεί σε πολυκατοικία στην οδό Έκτορος.
Από την έκρηξη και τη φωτιά που ακολούθησε προκλήθηκαν μικρές υλικές ζημιές στην είσοδο του κτηρίου.
Δείτε βίντεο:
Στο σημείο βρέθηκε κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (ΤΕΕΜ) που έχει συγκεντρώσει υπολείμματα του εμπρηστικού μηχανισμού, ενώ την έρευνα για την υπόθεση έχει αναλάβει η Κρατική Ασφάλεια.
Σε έναν κόσμο που κινείται όλο και πιο γρήγορα, αξίζει να επιστρέφουμε σε όσα έχουν πραγματική σημασία. Να επιστρέφουμε σε όσα είναι αυθεντικά. Να επιστρέφουμε εκεί όπου ξεκινούν όλα - στις ρίζες μας.
Οι σύγχρονες ψηφιακές υποδομές της COSMOTE TELEKOM προσφέρουν τη δυνατότητα αξιοποίησης δεδομένων και προηγμένων εφαρμογών, με μεγαλύτερη ευελιξία, ασφάλεια και χωρίς υψηλές αρχικές επενδύσεις.