Τροχαίο στην Καλαμπάκα: Αυτοκίνητο «καρφώθηκε» σε δέντρο – Τραυματίστηκε σοβαρά ένα παιδί
Στο αυτοκίνητο επέβαιναν τρία άτομα, η μητέρα και τα δυο παιδιά της
Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής στην Ε.Ο. Καλαμπάκας– Μύκανης.
Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalaopinion.gr η οδηγός του ΙΧ αυτοκινήτου κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής έχασε τον έλεγχο του οχήματος της με αποτέλεσμα να βγει εκτός δρόμου και να πέσει πάνω σε δέντρο.
Στο αυτοκίνητο επέβαιναν τρία άτομα, η μητέρα και τα δυο παιδιά της. Από την ανατροπή του οχήματος τραυματίστηκε σοβαρά το ένα παιδί το οποίο μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό νοσοκομείο Τρικάλων.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.
Η Μαρίνα-Λύδα Κουταρέλλη και η Τίνα Κίκιζα βρέθηκαν στην ίδια κουζίνα, έβαλαν τις ποδιές τους και ετοίμασαν μια αυθεντική σπετσιώτικη συνταγή με αφορμή το φετινό Spetses Mini Marathon
Νέες σειρές, μεγάλες κινηματογραφικές επιστροφές, podcasts που μας βάζουν στα παρασκήνια αγαπημένων ιστοριών και, φυσικά, τα 78α Emmy Awards συνθέτουν έναν Σεπτέμβριο γεμάτο επιλογές στο Vodafone TV