Κατά του 37χρονου γιου του πυροβόλησε το απόγευμα της Τρίτης ένας 67χρονος στη Αρφαρά της Μεσσηνίας.
Σύμφωνα με την αστυνομία, όλα ξεκίνησαν μετά από διαπληκτισμό πατέρα και γιου, με τον πρώτο να σηκώνει το κυνηγετικό του όπλο να πυροβολεί προς το μέρος του γιου του, ο οποίος τραυματίστηκε ελαφρά από θραύσματα.
Μετά τον πυροβολισμό, ο 37χρονος κατήγγειλε το περιστατικό στην Αστυνομία, με αστυνομικούς να συλλαμβάνουν τον 67χρονο με τις κατηγορίες άσκησης ενδοοικογενειακής βίας, απόπειρας ανθρωποκτονίας και παράβασης νομοθεσίας περί όπλων.
Μαζί με τον 67χρονο συνελήφθη και η 54χρονη σύζυγος, η οποία ήταν παρούσα στο συμβάν, ενώ το κυνηγετικό όπλο κατασχέθηκε.
Σύμφωνα με το tharrosnews.gr αστυνομικοί συνέλαβαν και τον 37χρονο μετά από μήνυση του πατέρα του για ενδοοικογενειακή βία.
Τελικά ο 37χρονος αφέθηκε ελεύθερος ενώ ο 67χρονος θα οδηγηθεί σήμερα στα δικαστήρια.
Για 17η χρονιά το Stelios Philanthropic Foundation και ο ιδρυτής του, Sir Στέλιος Χατζηιωάννου, επιβραβεύουν νέους επιχειρηματίες με καινοτόμες και δυναμικές επιχειρήσεις.
Τα ηλεκτρικά πατίνια έχουν μπει για τα καλά στην καθημερινότητα των πόλεων. Για πολλούς αποτελούν έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο μετακίνησης, ειδικά για μικρές αποστάσεις στο κέντρο ή για τις καθημερινές διαδρομές προς τη δουλειά.
Με το Outdoor Cooking ecosystem, η Miele επαναπροσδιορίζει την εμπειρία της σύγχρονης φιλοξενίας, μεταφέροντας την premium κουζίνα στον εξωτερικό χώρο του σπιτιού