Στόχος διαρρηκτών έγινε πολυτελής μονοκατοικία στη Φιλοθέη στην οποία, κατά πληροφορίες, μένει η κόρη γνωστής επιχειρηματικής οικογένειας, ηλικίας περίπου 60 ετών.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες, οι δράστες που χτύπησαν λίγο μετά τις 18:30 το απόγευμα της δεύτερης ημέρας των Χριστουγέννων, 26 Δεκεμβρίου, μπήκαν στο πολυτελές σπίτι αφού παραβίασαν ένα παράθυρο.
Ερευνώντας τους χώρους εντόπισαν και άρπαξαν ένα χρηματοκιβώτιο μέσα στο οποίο ήταν 30-40.000 ευρώ σε μετρητά και κοσμήματα αξίας περίπου 1 εκατ. ευρώ
Την έρευνα για τη διάρρηξη έχει αναλάβει η Ασφάλεια Βορειοανατολικής Αττικής στελέχη της οποίας έχουν πάρει υλικό από κάμερες ασφαλείας.
Για 40 ημέρες, τα γραφεία της Kaizen Gaming μπήκαν σε ρυθμό FIFA World Cup 2026™. Τύμπανα και ποδοσφαιρικά anthems στην Αθήνα, watch parties από τη Λισαβόνα μέχρι το Μπουένος Άιρες, PS5 tournaments, sticker challenges, δώρα, συναυλίες και μια ξεχωριστή εμπειρία ποδοσφαιρικής προσβασιμότητας συνέθεσαν μια μεγάλη γιορτή που ταξίδεψε σε Ευρώπη και Λατινική Αμερική.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.