Η κακοκαιρία είχε ως αποτέλεσμα να προκληθούν βλάβες σε φάρους στα νησιά των Κυκλάδων θέτοντας σε κίνδυνο τη ναυσιπλοΐα.
Εκτός από τον φάρο της Νάξου που υπέστη βλάβη χθες Σάββατο (28/12) πρόβλημα αντιμετώπισε και αντιμετωπίζει σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr και ο πράσινος φάρος στην είσοδο του λιμανιού της Σύρουαπό την περασμένη Παρασκευή (27/12).
Ενημερώθηκε το Πολεμικό Ναυτικό και πιο συγκεκριμένα, η υπηρεσία φάρων του Πολεμικού Ναυτικού που είναι υπεύθυνη και σύμφωνα με πληροφορίες οι βλάβες θα αποκατασταθούν αύριο Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου.
Οι πλοίαρχοι των επιβατηγών /οχηματαγωγών χρησιμοποιούν ούτως ή άλλως ειδικό προβολέα που έχει το πλοίο κάθε φορά που προσεγγίζουν βράδυ τα λιμάνια προκειμένου να είναι απολύτως σίγουροι για την ασφάλεια πλοίου και επιβατών κατά τον κατάπλου.
Στη Νάξο ο καπετάνιος μετά από δύο προσπάθειες αναγκάστηκε να συνεχίσει τον πλου αφού οι θυελλώδεις άνεμοι δεν του επέτρεψαν να καταπλεύσει με ασφάλεια.
«Οι βλάβες δεν είναι συνηθισμένο φαινόμενο»
«Όταν έχει άσχημο καιρό, χαμηλή ορατότητα, ομίχλη ή όταν έχει καιρό το φανάρι είναι απαραίτητο αφού τα πλοία πρέπει να βλέπουν ακριβώς της εισόδου και εξόδου του λιμανιού» επεσήμαναν στο protothema.gr πλοίαρχοι της ακτοπλοΐας
Κλείσιμο
και συμπλήρωσαν: «Πάντως οι βλάβες δεν είναι συνηθισμένο φαινόμενο».
Ανεξήγητη απώλεια βάρους, εξάντληση, μειωμένη όρεξη ή δυσκολία στην κίνηση αποτελούν κάποια από τα «σημάδια» της δυσθρεψίας που συνήθως περνάνε απαρατήρητα
Η επένδυση στον σύγχρονο χώρο εργασίας ξεκινά με μια απόφαση: να αντιμετωπιστεί το εργασιακό περιβάλλον ως αυτό που πραγματικά είναι, ένα κρίσιμο κομμάτι της στρατηγικής της επιχείρησης. Η ΔΡΟΜΕΑΣ προσφέρει ακριβώς αυτό.