Προβλήματα έχουν προκαλέσει οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν στη Νάξο.
Σήμερα Σάββατο δεν κατάφερε να δέσει στο λιμάνι το Blue Star Delos ενώ δέντρο ξεριζώθηκε εξαιτίας των ισχυρών ανέμων, σύμφωνα με το cyclades24.gr.
Το Blue Star Delos προερχόμενο από τη Σαντορίνη προς Νάξο, έφθασε κοντά στο λιμάνι, αλλά δεν κατάφερε να δέσει, επιχειρώντας μάλιστα δύο φορές την προσέγγισή του, σύμφωνα με το τοπικό μέσο.
Το έργο του ήταν εξαιρετικά δύσκολο, καθώς την ώρα των προσπαθειών, οι άνεμοι έφταναν τα 9 μποφόρ.
Επίσης, λόγω των ισχυρών ανέμων ξεριζώθηκε δέντρο στον Άγιο Γεώργιο. Άμεσα ειδοποιήθηκε τόσο η Πυροσβεστική όσο και η Πολιτική Προστασία, προκειμένου να πραγματοποιηθεί με ασφάλεια του δέντρου από τον δρόμο.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Με απινιδωτές σε εμβληματικά κτήρια, όπως το ΜΙΝΙΟΝ και ο Πύργος Πειραιά, και εκπαίδευση εργαζομένων στην ΚΑΡΠΑ, η DIMAND επενδύει στην πρόληψη και την ετοιμότητα απέναντι σε ένα επείγον περιστατικό.