Σε αναβολή για τις 28 Δεκεμβρίου οδηγήθηκε η δίκη του αστυνομικού τουΑστυνομικούΤμήματος Χαλανδρίου ενώπιον του αυτοφώρου δικαστηρίου.
Σε βάρος του αστυνομικού έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για απειλή, εξύβριση, απλή σωματική βλάβη, όλα κατά συρροή.
Ο 35χρονος αστυνομικός συνελήφθη έπειτα από μήνυση για την επίθεση, παραμονή Χριστουγέννων, σε αντιδήμαρχο του δήμου Χαλανδρίου και σε εθελοντή Αη Βασίλη. Μάλιστα σε βίντεοληπτικο υλικό ο κατηγορούμενος εμφανίζεται να χαιρετά ναζιστικά.
Σήμερα ο αστυνομικός με την αναβολή της δίκης του αφέθηκε ελεύθερος από το δικαστήριο με τον όρο της μη προσέγγισης των παθόντων.
Τα ηλεκτρικά πατίνια έχουν μπει για τα καλά στην καθημερινότητα των πόλεων. Για πολλούς αποτελούν έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο μετακίνησης, ειδικά για μικρές αποστάσεις στο κέντρο ή για τις καθημερινές διαδρομές προς τη δουλειά.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος μας συνδέει καθημερινά με μικρούς παραγωγούς από όλη την Ελλάδα – Πού θα βρούμε γαλακτοκομικά φτιαγμένα με ντόπιο, φρέσκο γάλα και πολλή φροντίδα.