Κώστας Χαρδαβέλλας και Αγγελική Νικολούλη είχαν συνεργαστεί στην εκπομπή «Ρεπορτάζ στην Ομίχλη». Μέσω μιας συγκινητικής ανάρτησης, η Αγγελική Νικολούλη αποχαιρετά τον Νίκο Χαρδαβέλλα.
«Καλό ταξίδι Αητέ…Παθιασμένος μαχητής μέχρι το τέλος. Ήσουν Δάσκαλος και Φίλος. Με στήριξες και σου χρωστάω Πολλά. Αγωνιστές σαν και σένα Κώστα Χαρδαβέλλα, αφήνουν το σημάδι τους…Εκεί που θα πας, ρίξε ένα βαρύ ζεϊμπέκικο…», έγραψε η Αγγελική Νικολούλη στο Instagram δημοσιεύοντας μία φωτογραφία στην οποία ο Κώστας Χαρδαβέλλας χορεύει ζεϊμπέκικο.
Καθηλωτικές εμπειρίες σε έναν εμβληματικό προορισμό που φέρνουν τους ανθρώπους πιο κοντά και επαναπροσδιορίζουν τον τρόπο με τον οποίο βιώνουν την ψυχαγωγία και την απόλαυση, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τα μέλη της κοινότητας του Ploom*.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς