Λίγες ημέρες μετά την εκτόξευση του νέου υπερχητικού βαλλιστικού πυραύλου της Ρωσίας με την ονομασία «Oreshnik» (φουντουκιά στα ελληνικά) στα ουκρανικά εδάφη, η ρωσική πρεσβεία στην Αθήνα αποφάσισε να ευχηθεί «καλό σαββατοκύριακο» στην Ελλάδα με μια ιδιαίτερη όσο και μυστηριώδη ανάρτηση στα social media.
Συγκεκριμένα, «ανέβασε» τη φωτογραφία του πίνακα ενός Ρώσου ζωγράφου, του Ιβάν Σίσκιν που τιτλοφορείται «Οι φουντουκιές της Κριμαίας»!
Στο Vione Paros, υπό την διαχείρηση της SWOT Hospitality, η φιλοξενία, η γαστρονομία και η θέα στο Αιγαίο συνθέτουν μια πρόταση διαμονής που αποτυπώνει τον σύγχρονο χαρακτήρα του νησιού.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς