Ξάφριζε πανάκριβα κινητά και συνελήφθη ενώ έκλεβε ρούχα
Eμπαινε ως πελάτης στα μαγαζιά με το πρόσχημα ότι ήθελε να αγοράσει ένα κινητό, αλλά κατάφερνε με αστραπιαίες κινήσεις να “βουτήξει” συνολικά έξι κινητά τηλέφωνα iPhone
Μάνος Τσαγκαράκης
Η αλλαγή στο… ρεπερτόριο των κλοπών που έκανε με ταχυδακτυλουργικό τρόπο έβαλε τέλος στην δράση ενός 35χρονου Αμερικανού, ο οποίος έπεσε στα χέρια των αστυνομικών της Ασφάλειας στην Κατερίνη όταν έκλεψε ρούχα αξίας 100 ευρώ από ένα κατάστημα, το απόγευμα του Σαββάτου.
Τα κλεμμένα είδη βρέθηκαν στην κατοχή του και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη του καταστήματος, ενώ στην κατοχή του του αλλοδαπού “πελάτη” κατασχέθηκε ένα σπρέι πιπεριού. Από την προανάκριση αποκαλύφθηκε ότι στο διάστημα από τις 28 Σεπτεμβρίου ως τις 10 Οκτωβρίου είχε ξαφρίσει πανάκριβα κινητά από τρία καταστήματα σε περιοχές της Θεσσαλονίκης.
Ο Αμερικανός έμπαινε ως πελάτης στα μαγαζιά με το πρόσχημα ότι ήθελε να αγοράσει ένα κινητό, αλλά κατάφερνε με αστραπιαίες κινήσεις να “βουτήξει” συνολικά έξι κινητά τηλέφωνα iPhone, η αξία των οποίων ξεπερνά τα 6.000 ευρώ. Τα κλεμμένα κινητά δεν έχουν βρεθεί και εκτιμάται ότι ο δράστης, που οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης, τα έχει ήδη πουλήσει.
Ο “πελάτης” έκλεψε δαχτυλίδι
Παριστάνοντας τον πελάτη είχε μπει ένας άγνωστος σε ένα κατάστημα στην πόλη της Καβάλας την περασμένη Τρίτη, αλλά όταν έφυγε διαπιστώθηκε πως είχε κλέψει ένα πανάκριβο δαχτυλίδι. Ο Έλληνας δράστης ταυτοποιήθηκε ύστερα από έρευνα των αστυνομικών της Ασφάλειας, εντοπίστηκε και το κλεμμένο δαχτυλίδι βρέθηκε και αποδόθηκε στον δικαιούχο. Ωστόσο, δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας.
Πρόκειται για έναν εξειδικευμένο ψηφιακό ακαδημαϊκό βοηθό, σχεδιασμένο να συνομιλεί με τον φοιτητή φυσικά, να κατανοεί τις απορίες του και να τον καθοδηγεί στη μελέτη του.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.