Συνελήφθη βραδινές ώρες της της Πέμπτης 17 Οκτωβρίου από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.) στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, 27χρονος κατηγορούμενος για πλαστογραφία, αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος, παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών, απειλή και βία κατά υπαλλήλων.
Ειδικότερα, περιπολούντες αστυνομικοί εντόπισαν τον 27χρονο - αλλοδαπής καταγωγής - να εξέρχεται από το κατάστημα του, κατευθυνόμενος με βιαστικές κινήσεις προς το όχημά του και τον κάλεσαν σε έλεγχο.
Ο 27χρονος προσπάθησε να ματαιώσει τον έλεγχο χτυπώντας τους αστυνομικούς με γροθιές και λακτίσματα, ωστόσο ακινητοποιήθηκε και οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα του Αγίου Παντελεήμονα.
Κατόπιν έρευνας που πραγματοποιήθηκε στο κατάστημα του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
νάιλον συσκευασία με 3 γραμμ. κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη
το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ
Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Αγίου Παντελεήμονα, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
Η θέση σου στο Final Four της EuroLeague σε περιμένει. Πώς; Διαβάζεις τη συνέχεια και… φεύγεις για το κορυφαίο μπασκετικό τριήμερο της Ευρώπης με δύο ΔΙΠΛΑ εισιτήρια!
Παραμένοντας πιστή στις περιβαλλοντικές της δεσμεύσεις για μείωση του ανθρακικού της αποτυπώματος, η ΔΕΗ συμμετέχει και φέτος στην Παγκόσμια Ημέρα της Γης
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»