Στόχος των «ποντικών» που λυμαίνονται τον ΟΣΕ έγινε για ακόμη μια φορά χθες το βράδυ η γραμμή του Προαστιακού καθώς δύο άτομα πιάστηκαν επ' αυτοφώρω να κλέβουν καλώδια από την ηλεκτρολογική εγκατάσταση της γραμμής. Όμως στη συνέχεια και μετά τη σύλληψή τους αφέθηκαν ελεύθεροι.
Πρόκειται για δύο Ρομά οι οποίοι έκοψαν την περίφραξη της γραμμής, κοντά στο σταθμό ΣΚΑ του Προαστιακού στο Μενίδι, περπάτησαν πάνω στις ράγες και αποπειράθηκαν να αρπάξουν τα καλώδια της τηλεδιοίκησης.
Στο βίντεο-ντοκουμέντο που παρουσιάζει το protothema.gr διακρίνονται οι δύο δράστες να πιάνονται επ' αυτοφώρο την ώρα που βρίσκονται πάνω στη γραμμή και σπάνε ένα κουτί προκειμένου να αρπάξουν τα καλώδια και τους χάλκινους σωλήνες.
Οι κακοποιοί έγιναν αντιληπτοί από τη Σταθμάρχη, η οποία είδε μια κόκκινη ενδείξη να ανάβει στον ηλεκτρολογικό πίνακα και ειδοποίησε την ασφάλεια του σταθμού.
Άμεσα, σηκώθηκε drone του ΟΣΕ που εντόπισε τους δύο νεαρούς με αποτέλεσμα να συλληφθούν από Αστυνομικούς του Τμήματος Αχαρνών οι οποίοι προσέγγισαν το σημείο.
Μάλιστα, σύμφωνα με πηγές από τον ΟΣΕ, το υλικό που αφαίρεσαν υποστηρίζει την τηλεδιοίκηση του σιδηρόδρομικου δικτύου και αν εκείνη την ώρα περνούσε τρένο θα μπορούσε να προκληθεί ακόμη και ατύχημα.
Ανακαλύπτουμε νέες συνταγές για cocktails χωρίς αλκοόλ συνδυάζοντας φρούτα, αρωματικά και φυσικώς ανθρακούχο νερό - Δημιουργούμε μοναδικούς συνδυασμούς για κάθε γιορτινή στιγμή, βήμα βήμα.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος με ένα οργανωμένο δίκτυο συλλέγει τρόφιμα που θα χάνονταν, τα διανέμει σε κοινωνικές δομές σε όλη τη χώρα και προσφέρει καθημερινά τρόφιμα σε ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη
Η Nova σε συνεργασία με το PADU φέρνουν δεκάδες προσφορές και exclusive Nova Deals σε κορυφαία brands, με παρουσία σε περισσότερα από 1000 σημεία εξαργύρωσης.