Τις κατηγορίες που την βαραίνουν, συνεχίζει να αρνείται η Νάνσυ, η φερόμενη ως αρχηγός από το κύκλωμα που εκβίαζε καταστηματάρχες στην Αθήνα, μιλώντας μέσα από τη φυλακή και δίνοντας τη δική της απάντηση στο βαρύ κατηγορητήριο που αντιμετωπίζει.
Η Νάνσυ επιμένει ότι δεν έχει καμία σχέση ούτε με εγκληματική οργάνωση ούτε με εκβιασμούς. Τα πρώτα της λόγια από τις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού στο STAR είναι: «Δεν αποδέχομαι την κατηγορία της εγκληματικής οργάνωσης ούτε του εκβιασμού. Είναι δυνατόν να έχω κάνει εγκληματική οργάνωση με τη μητέρα μου ηλικίας 75 ετών και τον αδερφό μου; Στους διαλόγους ερμηνεύονται με λάθος τρόπο οι επαγγελματικές μου δραστηριότητες. Είμαι διεκπεραιώτρια και αυτό που κάνω είναι να μεσολαβώ για να λύνονται πρακτικά θέματα που έχουν καταστηματάρχες με το Δημόσιο προς όφελός τους».
Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό, η απολογία της Νάνσυς δεν βοήθησε τις ανακριτικές αρχές και θα δώσει συμπληρωματική απολογία. Σύμφωνα με τις Αρχές πάντως, οι διάλογοι που η ίδια ισχυρίζεται ότι ερμηνεύονται με λάθος τρόπο, είναι αυτοί που την «καίνε».
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Σε μια βραδιά υψηλού συμβολισμού στην καρδιά της Αθήνας, με φόντο τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, ο Παναθηναϊκός παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις του για τη σεζόν 2026/27, εγκαινιάζοντας επισήμως παράλληλα και τη νέα στρατηγική συνεργασία του με τη Superbet, η οποία αποτελεί τον Μεγάλο Χορηγό της ομάδας