13χρονη μαθήτρια βαποράκι σπείρας ναρκωτικών!

13χρονη μαθήτρια βαποράκι σπείρας ναρκωτικών!

Πολύ μικρή βρέθηκε μπλεγμένη στα αδυσώπητα κυκλώματα της διακίνησης ναρκωτικών μια ανήλικη μαθήτρια Γυμνασίου...

13χρονη μαθήτρια βαποράκι σπείρας ναρκωτικών!
Πολύ μικρή βρέθηκε μπλεγμένη στα αδυσώπητα κυκλώματα της διακίνησης ναρκωτικών μια ανήλικη μαθήτρια Γυμνασίου, μόλις 13 χρόνων! Το κορίτσι και μια άλλη ανήλικη 17 χρόνων, χρησιμοποιήθηκαν ως «βαποράκια» από τους αδίστακτους
εμπόρους, ένας από τους οποίους ήταν και ο 25χρονος θείος της 13χρονης με τον οποίο συγκατοικούσε!

Άνδρες της Ασφαλείας από την Φλώρινα παρακολουθούσαν τις κινήσεις του ανήλικου κοριτσιού, όταν διαπίστωσαν τις συναλλαγές που είχε ο θείος της για την αγοραπωλησία μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών με έναν 60χρονο και μια 37χρονη.

Έτσι, την ακολούθησαν ως την περιοχή των Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης όπου μετέφερε 524 γραμμάρια ηρωίνης για να τους τα παραδώσει! Μόλις εκείνοι τα παρέλαβαν, οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. τους συνέλαβαν μαζί με την 13χρονη μαθήτρια.
Κλείσιμο
Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι της ανήλικης, όπου βρέθηκαν στην κατοχή του θείου της 91 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και μια σιδερογροθιά. Εκείνη την ώρα βρισκόταν στο σπίτι και μια 17χρονη που συνελήφθη επίσης, καθώς πάνω της βρέθηκαν δύο γραμμάρια «φούντας, ενώ στο σπίτι της κατασχέθηκαν άλλα έξι και μία ζυγαριά ακριβείας που είχε κρυμμένη μέσα στη… σχολική της τσάντα!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης