Μεγάλη επιχείρηση της Αστυνομίας πραγματοποιείται από τις 06:00 στις φυλακές Ιωαννίνων για τον εντοπισμό ενστόλων που ενδεχομένως εμπλέκονται σε έκνομες δραστηριότητες.
Στην έρευνα συνδράμουν κλιμάκια του Σώματος Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛΑΣ από τη Θεσσαλονίκη, άνδρες των ΕΚΑΜ, διμοιρία των ΜΑΤ.
Η έρευνα συνεχίζεται, με τους αστυνομικούς να ερευνούν ενδελεχώς τα πάντα, για όπλα, ναρκωτικά, κινητά και οτιδήποτε παραβιάζει την εύρυθμη λειτουργία των φυλακών.
Η φυλακή του Σταυρακίου σφραγίστηκε για όλη την ημέρα ενώ κάποια στιγμή υπήρξε ένταση καθώς μεταφέρθηκαν κάποιοι κρατούμενοι στο Τμήμα Μεταγωγών και κρατούμενοι έβαλαν φωτιά σε αντικείμενα στα κελιά.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d2e413t9noj5)
Κλείσιμο
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, κρατούνται ο υποδιευθυντής και δύο υπάλληλοι ενώ έχει συλληφθεί ένας αστυνομικός.
Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, στην υπόθεση εμπλέκονται ένας αστυνομικός, ένας σωφρονιστικός υπάλληλος, δύο πολιτικοί υπάλληλοι των φυλακών και ακόμη τρία άτομα.
Η έρευνα ξεκίνησε έπειτα από πληροφορίες που έφθασαν στα γραφεία στην ΕΛ.ΑΣ. οι οποίες ανέφεραν πως ένας τρόφιμος των φυλακών, με τη βοήθεια κάποιων ατόμων, μεταξύ αυτών ενός αστυνομικού και ενός σωφρονιστικού υπαλλήλου, λάμβανε μέσω της συντρόφου του χρήματα που προέρχονταν από πώληση ναρκωτικών.
Συγκεκριμένα, «άνθρωποι» του κρατούμενου πωλούσαν ναρκωτικά, λάμβαναν τα χρήματα και τα έδιναν στη σύντροφό του. Εκείνη πήγαινε στις φυλακές και, με τη συνέργεια ενός αστυνομικού, ενός σωφρονιστικού και δύο πολιτικών υπαλλήλων, έδινε τα χρήματα στον αγαπημένο της με ψευδείς βεβαιώσεις που υπέγραφαν οι υπάλληλοι.
Είναι η μέθοδος που διατηρεί ανέπαφο το φυσικό άρωμα και την αυθεντική γεύση του σκληρού σιταριού, «κλειδώνοντας» τις βιταμίνες, τις πολύτιμες πρωτεΐνες του και τα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά του προϊόντος
Εξαιρετική ευελιξία στη χρήση, κορυφαία απόδοση, ανεπανάληπτη καθαριότητα και απαράμιλλο στυλ: Αυτά είναι ορισμένα μόνο από τα πλεονεκτήματα της νέας σειράς Dyson Pencil Range που συνδυάζει τη μίνιμαλ σχεδίαση με τη μάξιμουμ εργονομία για να φέρει (άλλη) μία επανάσταση στο σπίτι μας.