Για εφιαλτικές στιγμές έκανε λόγο ο δήμαρχος Πύργου Στάθης Καννής, αναφερόμενος στις φωτιές που ξέσπασαν στην Ηλεία, μιλώντας ξεκάθαρα για εμπρησμό. «Πραγματικά περάσαμε εφιαλτικές στιγμές το απόγευμα, οι άνεμοι ήταν δυνατοί» είπε μιλώντας στο Open.
Ο δήμαρχος Πύργου μίλησε για τέσσερις εστίες πυρκαγιών που ξέσπασαν σε απόσταση ενός χιλιομέτρου μεταξύ τους. «Αυτό δείχνει ότι δεν ήταν ένα τυχαίο γεγονός, ήταν προϊόν εμπρησμού αυτές οι πυρκαγιές» είπε χαρακτηριστικά.
«Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε σε ύφεση, θέλουμε να πιστεύουμε ότι τελείωσε το κακό. Περιμένουμε ένα νέο μέτωπο από την Αχαΐα και κατευθύνεται στις ορεινές περιοχές της Ηλείας, έχουν σταματήσει οι άνεμοι, είμαστε σε επιφυλακή, οι κάτοικοι περιμένουν και είναι σε επιφυλακή. Πιστεύουμε να κυλήσει η νύχτα ομάλα, όσο γίνεται δηλαδή», πρόσθεσε.
Η συνεργασία της Superbet με την ΚΑΕ Ολυμπιακός εγκαινιάζει μία νέα εποχή, με κοινό στόχο τη δημιουργία μοναδικών εμπειριών για τους φιλάθλους, μέσα και έξω από το παρκέ