Θεσσαλονίκη: Τροχαίο με δύο τραυματίες στην Πυλαία
Δύο νεαρές κοπέλες, 24 και 27 ετών, μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο
Τροχαίο ατύχημα με δύο τραυματίες σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου 1η Ιουνίου, στην Πυλαία Θεσσαλονίκης.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, δύο ΙΧ αυτοκίνητα συγκρούστηκαν, κάτω από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, με αποτέλεσμα το ένα εκ των δύο να ανατραπεί στην άκρη του δρόμου.
Δύο νεαρές κοπέλες, 24 και 27 ετών, τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς