Θεσσαλονίκη: Εισαγγελική έρευνα για τη φωτιά στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης

Θεσσαλονίκη: Εισαγγελική έρευνα για τη φωτιά στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης

Θα κληθεί να καταθέσει και ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Άρης, Θεόδωρος Καρυπίδης - Το χρονικό της πυρκαγιάς 

aris_grafeia
Εντολή για διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας έδωσε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης για τη πυρκαγιά που εκδηλώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης, στο γήπεδο «Κλ. Βικελίδης» και σύμφωνα με τα στοιχεία φαίνεται ότι οφείλεται σε εμπρησμό.

Για την έρευνα που παρήγγειλε ο εισαγγελέας ποινικής δίωξης και θα αναλάβει η Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας σε Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, θα ερευνηθουν τα αδικήματα του εμπρησμού, της φθοράς με φωτιά, της χρήσης εύφλεκτων υλών και της παράβασης του νόμου περί κροτίδων (τα δύο τελευταία με τις επιβαρυντικές διατάξεις του Αθλητικού Νόμου).

Ο φάκελος της δικογραφίας για τη φωτιά που ξέσπασε λίγες ώρες μετά τον τελικό Κυπέλλου ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Άρη στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου, θα περιλαμβάνει τα αποτελέσματα από την επιτόπια έρευνα που διεξήγαγε η Πυροσβεστική Υπηρεσία και το βιντεοληπτικό υλικό από τον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου, ενώ θα κληθεί να καταθέσει και ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Άρης, Θεόδωρος Καρυπίδης.

Το χρονικό της πυρκαγιάς 

Σοβαρές καταστροφές προκλήθηκαν στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης, μετά τη φωτιά λίγες ώρες μετά τον τελικό Κυπέλλου με νικητή τον Παναθηναϊκό.

Κλείσιμο
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η φωτιά ξέσπασε στις 3.27 τα ξημερώματα στα γραφεία που βρίσκονται επί της οδού Αλκμήνης, στο γήπεδο Κλεάνθης Βικελίδης. Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς χρειάστηκε να επιχειρήσουν δώδεκα πυροσβέστες με τέσσερες υδροφόρα οχήματα.

Thestival.gr Φωτιά σε γραφεία στο «Βικελίδης»


Από τη φωτιά προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης και σε αρχειακό υλικό, ενώ τα πρώτα στοιχεία δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο του εμπρησμού. Ζημιές προκλήθηκαν και σε σουίτες του γηπέδου.

Δείτε φωτογραφίες από το dikografies.blogspot

aris_grafeia
aris_grafeia2
aris_grafeia3
aris_grafeia4
aris_grafeia5



Ειδήσεις σήμερα:

Οι χρυσές συμβουλές του Ρόμπιν Σάρμα: Πώς οι σωστές λέξεις και η σκέψη του... θανάτου μπορεί να κάνουν πιο πλούσια τη ζωή σου


Τελευταία ημέρα ενδοσχολικών εξετάσεων για την Γ’ λυκείου

«Ήταν προμελετημένο έγκλημα, τον έσωσα με σακούλες σκουπιδιών» - Νέα μαρτυρία για την επίθεση στους εθελοντές στην Πάρνηθα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης