Αισιόδοξοι είναι οι γιατροί για την πορεία της υγείας της 9χρονης μαθήτριας δημοτικού που νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου, με μηνιγγιτιδοκοκκική μηνιγγίτιδα.
Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο Creta24 ο Διοικητής του ΠΑΓΝΗ και του Βενιζελείου Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου Γιώργος Χαλκιαδάκης, σήμερα η κατάσταση της υγείας της 9χρονης είναι πιο σταθεροποιημένη και ο οργανισμός της δείχνει να ανταποκρίνεται στην θεραπεία των γιατρών. Ο κ. Χαλκιαδάκης ευελπιστεί ότι ο οργανισμός της 9χρονης θα συνεχίσει να ανταποκρίνεται όπως ανταποκρίθηκε στο πρώτο 24ωρο.
Η μαθήτρια δημοτικού από την ευρύτερη περιοχή του Δήμου Χερσονήσου, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο με υψηλό πυρετό και εξανθήματα και οι γιατροί που την εξέτασαν έκριναν αναγκαία την εισαγωγή της στη ΜΕΘ Παίδων του νοσοκομείου την Παρασκευή.
Σε έναν κόσμο που κινείται όλο και πιο γρήγορα, αξίζει να επιστρέφουμε σε όσα έχουν πραγματική σημασία. Να επιστρέφουμε σε όσα είναι αυθεντικά. Να επιστρέφουμε εκεί όπου ξεκινούν όλα - στις ρίζες μας.
Ο σύγχρονος maritime professional διαχειρίζεται υπερσύγχρονα πλοία, διεθνή πληρώματα και διαρκώς μεταβαλλόμενες απαιτήσεις. Ποια εκπαίδευση σε προετοιμάζει πραγματικά για αυτόν τον κόσμο;