Κρήτη: Σήμερα το τελευταίο «αντίο» στη 17χρονη Νικολέτα που έπεσε από γέφυρα στον ΒΟΑΚ

Κρήτη: Σήμερα το τελευταίο «αντίο» στη 17χρονη Νικολέτα που έπεσε από γέφυρα στον ΒΟΑΚ

Η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για τα αίτια της τραγωδίας - Για bullying που δεχόταν στο σχολείο, κάνουν λόγο οι δικοί της άνθρωποι - Θα έφευγε για σπουδές στο εξωτερικό

voak_gefyra
Συντετριμμένοι οι γονείς, τα αδέρφια και οι συμμαθητές της 17χρονης Νικολέτας από την Κρήτη που βρήκε τραγικό θάνατο πέφτοντας από τη γέφυρα του Αποσελέμη στον ΒΟΑΚ, ύψους 50 μέτρων, θα τη συνοδέψουν στην τελευταία της κατοικία στις 12 το μεσημέρι στο κοιμητήριο του Μοχού.

Τα αναπάντητα ερωτήματα που βασανίζουν την οικογένεια της Νικολέτας είναι πολλά, καθώς η 17χρονη έκανε όνειρα να πάει για σπουδές στο εξωτερικό και να γίνει κτηνίατρος. Αδυνατούν να πιστέψουν πως η αγαπημένη Νικολέτα τους που σε λίγες μέρες θα τελείωνε το σχολείο και θα άνοιγε ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή της, θα αυτοκτονούσε. Σύμφωνα με πληροφορίες από το οικογενειακό περιβάλλον της Νικόλετας, η 17χρονη δεχόταν λεκτικό bullying από παιδιά του σχολείου της, ενώ επιμένουν ότι εκείνη την ημέρα κάτι κακό συνέβη στο παιδί τους έχοντας όλα τα σενάρια ανοιχτά κι αποκλείοντας το σενάριο της αυτοκτονίας.

Η αστυνομία συνεχίζει να ευρευνά την υπόθεση του θανάτου της Νικολέτας, ενώ συγκλίνει στο σενάριο της αυτοκτονίας, αφού της μοιραίας πτώσης είχαν προηγηθεί τηλεφωνήματα οδηγών στο 100, που έκαναν λόγο για μια κοπέλα η οποία ακροβατούσε με εμφανή διάθεση να πέσει από τη γέφυρα.

Η μαθήτρια, σύμφωνα με πληροφορίες, έφυγε με τα πόδια από το σχολείο της, τελειώνοντας την εξέτασή της στο πλαίσιο των ενδοσχολικών εξετάσεων, λίγο πριν πέσει από τη γέφυρα.

Κλείσιμο
Οι έρευνες στρέφονται προς όλες τις κατευθύνεις και στο ενδεχόμενο η ανήλικη να αντιμετώπιζε προβλήματα ή να είχε προηγηθεί κάποιο περιστατικό που την αναστάτωσε. Οι συμμαθητές της, που συνεχίζουν να δίνουν ενδοσχολικές εξετάσεις, βρίσκονται σε κατάσταση σοκ. Γι' αυτό το λόγο στο σχολείο βρίσκονται ψυχολόγοι, προκειμένου να παρέχουν στήριξη σε όποια παιδιά το έχουν ανάγκη.


Ειδήσεις σήμερα:

Καταδικάστηκε 50χρονος που κάρφωσε σπασμένο μπουκάλι στο κεφάλι 14χρονου και τον ξυλοκόπησαν άγρια οι γονείς του

Κυνική ομολογία τρομοκρατών της Χαμάς: Πρώτα τη βίασε ο πατέρας μου, μετά εγώ και ο ξαδερφός μου, αφού τελειώσαμε τη σκοτώσαμε

«Μεγάλη» αποκαλούσαν την προϊσταμένη της ΔΟΥ Χαλκίδας - «Τα 15αρια, τα 20αρια πήγαιναν πάνω στην εφόρισσα»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης