Τη ζωή της έχασε μια νεαρή γυναίκα που βρισκόταν στον ΒΟΑΚ λίγο μετά τον κόμβο των Μαλίων στο Ηράκλειο και έπεσε στο κενό με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.
Οι συνθήκες της πτώσης της έχουν μπει στο μικροσκόπιο των ερευνών ενώ για την ώρα δεν είναι σαφές εάν η κοπέλα πήδηξε στο κενό ή αν πρόκειται για κάποιο δυστύχημα.
Σύμφωνα με πληροφορίες του flashnews.gr, η ίδια με μια παρέα από φίλες της σταμάτησαν στην άκρη του δρόμου προκειμένου να τραβήξουν φωτογραφίες, χάνοντας την ισορροπία της με αποτέλεσμα να βρεθεί στο κενό όπου ανασύρθηκε νεκρή. Ωστόσο, σύμφωνα με το cretalive.gr, πρόκειται για ένα 17χρονο κορίτσι που σε λίγες ημέρες είχε γενέθλια, έπεσε από μεγάλο ύψος κι έχασε τη ζωή του.
Στο σημείο έσπευσαν αμέσως ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, αστυνομία και πυροσβεστική. Σε κατάσταση σοκ, την ίδια ώρα, βρίσκονται οι δύο φίλες της άτυχης κοπέλας που ήταν στο σημείο και προσπάθησαν να βοηθήσουν αλλά δεν τα κατάφεραν. Ειδήσεις σήμερα:
Το University of Derby Greece - Νομικό Πρόσωπο Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης φέρνει στη χώρα ένα νέο μοντέλο βρετανικής πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, σχεδιασμένο για τον κόσμο του σήμερα και του αύριο.
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.