Χαμός με τα viral παπούτσια ΜΠΑΣΟΚ - Τι λέει ο 17χρονος που τα σχεδίασε

Χαμός με τα viral παπούτσια ΜΠΑΣΟΚ - Τι λέει ο 17χρονος που τα σχεδίασε

Τα παπούτσια, όπως αναφέρουν οι εμπνευστές, είναι συλλεκτικά, καθώς έχουν σχεδιαστεί στο χέρι, ενώ κυκλοφορούν μόλις 100 ζευγάρια

apappapa
«Χαμός» έχει γίνει στο διαδίκτυο, με τα αθλητικά παπούτσια «ΜΠΑΣΟΚ» να γίνονται το απόλυτο viral. Στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα MEGA μίλησε σχετικά ο δημιουργός τους, Γιάννης Λουλούδης.

Τα εν λόγω παπούτσια είναι στο χρώμα του ΠΑΣΟΚ, έχουν στα πλάγια τον πράσινο ήλιο -σύμβολο του κόμματος-, ενώ στο εσωτερικό της γλώσσας υπάρχει η φράση «λεφτά υπάρχουν», ενώ το κάθε ζευγάρι κοστίζει 280 ευρώ.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ce5vpemlxzft-sf)

Η υπόθεση έφτασε μέχρι τη Χαριλάου Τρικούπη και τα παπούτσια προκάλεσαν την έντονη αντίδραση από τον γραμματέα Επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ, Παναγιώτη Βλάχο.

Τα παπούτσια, όπως αναφέρουν οι εμπνευστές, είναι συλλεκτικά, καθώς έχουν σχεδιαστεί στο χέρι, ενώ κυκλοφορούν μόλις 100 ζευγάρια.

«Είμαι 17 ετών. Το ΠΑΣΟΚ το γνώρισα κυρίως μέσω των memes και μετά μου εξήγησαν και οι γονείς μου. Ήμουν με ένα φίλο μου και το συζητούσαμε, και λέγαμε ιδέες για ονόματα. Όταν είπα ΠΑΣΟΚ, δεν το άκουσε καλά, και μου το έγραψε ΜΠΑΣΟΚ, γιατί είναι Ελληνοαμερικανός. Και έμεινε έτσι. Μόνος μου τα έφτιαξα τα παπούτσια. Βρήκαμε την ιδέα, το σχεδιάσαμε και το στείλαμε σε εργοστάσιο. Η τιμή είναι 280 ευρώ, λιανική. Μου έχουν πάρει ζευγάρια και από την Αμερική», εξήγησε ο νεαρός δημιουργός μιλώντας στην Κοινωνία Ώρα MEGA.

«Με σταμάτησε ο κ. Παναγιώτης Βλάχος από το ΚΙΝΑΛ, που γράφει ότι κόμματα δεν είναι εμπορικά brands. Μιλήσαμε στο τηλέφωνο και μου ζήτησε να σταματήσω την πώληση και το έκανα. Έβγαλα συνολικά 100 ζευγάρια. Μου έχουν μείνει περίπου 50», πρόσθεσε.

Οργισμένη αντίδραση του ΚΙΝΑΛ

Κλείσιμο
Αντιδρώντας έντονα, ο Γραμματέας Επικοινωνίας Παναγιώτης Βλάχος σε ανάρτησή του έγραψε ότι, «ο δημιουργός και παραγωγός των αθλητικών παπουτσιών έχει ειδοποιηθεί αναλόγως», ενώ τόνισε πως «τα κόμματα δεν είναι εμπορικά brands για να διαθέτουν με αμοιβή την εκμετάλλευση του σήματός τους σε εταιρίες».

Ο κ. Βλάχος ανέφερε ότι «από τον χειμώνα και μετά, όσοι υπέπεσαν στην αντίληψή μας και διαφήμιζαν μπέργκερ, πάρτυ, λαμπάδες, μπλουζάκια κλπ με όνομα, λογότυπο, παράφραση ΠΑΣΟΚ, ειδοποιήθηκαν από το γραφείο μου και απέσυραν το προϊόν».

«Αυτό δεν θα γίνει ανεκτό», σημείωσε ο ίδιος.

Δείτε βίντεο: Χαμός με τα viral παπούτσια ΜΠΑΣΟΚ – Τι λέει ο 17χρονος που τα σχεδίασε
Χαμός με τα viral παπούτσια ΜΠΑΣΟΚ – Τι λέει ο 17χρονος που τα σχεδίασε


Ειδήσεις σήμερα

ΕΚΟ Ράλι Ακρόπολις 2021: Επέστρεψε μετά από 8 χρόνια - Το σημερινό πρόγραμμα και τα καλύτερα στιγμιότυπα της χθεσινής Υπερειδικής

Εικονικοί εμβολιασμοί: Στο στόχαστρο ιδιώτες και «ευρεσιτεχνίες»

Βροχές και σποραδικές καταιγίδες σήμερα κυρίως στο Αιγαίο και στην Εύβοια - Δείτε τον καιρό του τριημέρου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης