Ρόδος: Συνεληφθησαν δύο Σουηδοί που αποπειράθηκαν να κατεβάσουν την ελληνική σημαία από κτίριο της Ασφαλείας Ρόδου
Ο ένας επιχείρησε να κατεβάσει την σημαία και την πράξη του κατέγραφε με το κινητό του τηλέφωνο ο συνομήλικος συμπατριώτης του, ανεβάζοντας το video στο SnapChat
Συνελήφθησαν επ' αυτοφώρω στη Ρόδο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, δύο 19χρονοι αλλοδαποί (Σουηδοί), οι οποίοι αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν την ελληνικήσημαίαπου βρίσκεται έξω από το κτίριο που στεγάζεται η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου στο κέντρο της πόλης.
Σύμφωνα με πληροφορίες της «δημοκρατικής», ο ένας 19χρονος επιχείρησε να κατεβάσει την σημαία και την πράξη του κατέγραφε με το κινητό του τηλέφωνο ο συνομήλικος συμπατριώτης του ο οποίος μάλιστα ανήρτησε το video στην πλατφόρμα SnapChat.
Οι δύο αλλοδαποί κατηγορούνται για προσβολή συμβόλων ή τόπων ιδιαίτερης εθνικής ή θρησκευτικής σημασίας.
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.
Σε έναν κλάδο που αναπτύσσεται διαρκώς και αναζητά καταρτισμένους επαγγελματίες, η LE MONDE συνδυάζει εργαστηριακή εκπαίδευση, πρακτική εμπειρία και άμεση σύνδεση με την αγορά εργασίας.