Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 56χρονος με την κατηγορία ότι χτύπησε την έγκυο σύζυγό του - Δεν σήκωσε χέρι πάνω μου, είπε εκείνη

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 56χρονος με την κατηγορία ότι χτύπησε την έγκυο σύζυγό του - Δεν σήκωσε χέρι πάνω μου, είπε εκείνη

«Είχαμε μία διαμάχη με λόγια» ανέφερε η 34χρονη - Ο άνδρας αφέθηκε ελεύθερος

dias

Στη σύλληψη ενός άντρα, 56 ετών, ο οποίος κατηγορείται ότι χτύπησε την έγκυο σύζυγό του το βράδυ της Τρίτης, προχώρησαν οι αστυνομικοί στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, όλα έγιναν λίγο μετά τις 11 το βράδυ μέσα στο διαμέρισμα που ζει το ζευγάρι, όταν οι γείτονες αντιλήφθηκαν έντονες φωνές και κάλεσαν την αστυνομία. Οι αστυνομικοί που έφτασαν επί τόπου διαπίστωσαν πως ο άντρας ασκούσε βία εις βάρος της 34χρονης γυναίκας και προχώρησαν στη σύλληψή του.

Εις βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία και παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης.

Στην κατάθεσή της η γυναίκα τόνισε ότι δεν επιθυμεί την ποινική δίωξη του συζύγου της ενώ αρνήθηκε πως άσκησε βία. Όπως είπε στο δικαστήριο, υπήρξε μια έντονη λεκτική διαμάχη όμως δεν την χτύπησε, όπως κατήγγειλαν οι γείτονες και κατέγραψαν οι αστυνομικοί.

«Είχαμε διαμάχη με λόγια, μιλούσαμε δυνατά, δεν σήκωσε χέρι επάνω μου. Σε δέκα μέρες θα γεννήσω, με περνάει 22 χρόνια, αν σήκωνε χέρι θα με σκότωνε. Δε θα τον άφηνα να με χτυπήσει στην κατάσταση που είμαι. Στο σπίτι ήταν και η μητέρα του. Ο αστυνομικός δεν βρήκε ποτέ ανοιχτή την εξώπορτα, όπως είπε. Δεν ξέρω ποιος κάλεσε την αστυνομία. Είναι ψέματα ότι ο αστυνομικός βρήκε στις 23.30 ανοιχτή την πόρτα, με είδε γυμνή και τον σύζυγό μου να με χτυπάει» κατέθεσε η γυναίκα.

Τελικά το δικαστήριο ανέβαλε την εκδίκαση της υπόθεσης και το ζευγάρι αποφάσισε να ακολουθήσει τον θεσμό της ποινικής διαμεσολάβησης, ως εκ τούτου ο άντρας αφέθηκε ελεύθερος.

Ειδήσεις σήμερα

Μητσοτάκης στο protothema.gr: Θα εκφράσω τη δυσαρέσκειά μου στον Ερντογάν, «αχρείαστη η έλευση Ράμα» - Τι είπε για την ΠτΔ

Πάνω από 22.500 ιστοσελίδες του κινεζικού δικτύου απατεώνων μέσω e-shop παραμένουν ενεργές

«Ακυρώστε την απογείωση» - Περιπέτεια με αεροσκάφος Boeing 777 της British Airways στις Βερμούδες

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης