Εξι συλλήψεις σε Αιτωλοακαρνανία και Ηλεία για ενδοοικογενειακή βία - Οκτώ δικογραφίες και για άλλες παρόμοιες υποθέσεις

Εξι συλλήψεις σε Αιτωλοακαρνανία και Ηλεία για ενδοοικογενειακή βία - Οκτώ δικογραφίες και για άλλες παρόμοιες υποθέσεις

Πολλές παρόμοιες περιπτώσεις σε διάφορες περιοχές της χώρας

peripoliko
Έξι άτομα συνελήφθησαν σε περιοχές της Αιτωλοακαρνανίας και της Ηλείας, τα οποία κατηγορούνται για ενδοοικογενειακή βία, ενώ η Αστυνομία σχημάτισε συνολικά οκτώ δικογραφίες για άλλες παρόμοιες υποθέσεις.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, συνελήφθη ένας άνδρας στο Αγρίνιο, τον οποίο κατήγγειλε η σύζυγός του, για ενδοοικογενειακή βία, σωματική βλάβη, απειλή και εξύβριση.

Επίσης, συνελήφθησαν στο Αγρίνιο ,ένας άνδρας και μια γυναίκα (πρώην σύντροφοι), διότι αλληλομηνύθηκαν για ενδοοικογενειακή βία.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες, ο άνδρας εξύβρισε την γυναίκα μέσω γραπτών τηλεφωνικών μηνυμάτων προσβάλλοντας την γενετήσια αξιοπρέπειά της, ενώ η γυναίκα, επίσης μέσω μηνυμάτων, τον απείλησε και τον εξύβρισε, θίγοντας την τιμή, την υπόληψη και τη γενετήσια αξιοπρέπειά του.

Κλείσιμο
Σε μία άλλη περίπτωση στο Αγρίνιο, συνελήφθη ένας άνδρας, διότι προκάλεσε σωματικές βλάβες στο γιό του και στη σύζυγό του, ενώ τους απείλησε προκαλώντας τους τρόμο και ταραχή.

Ακόμη, συνελήφθη ένας άνδρας, τον οποίο κατήγγειλε ο πατέρας του, για απειλή.

Στο μεταξύ, σε περιοχή του Δήμου Ανδραβίδας -Κυλλήνης, στην Ηλεία, συνελήφθη ένας άνδρας, έπειτα από καταγγελία που υπέβαλλαν σε βάρος του, η μητέρα του και η σύνοικος θεία του για ενδοοικογενειακή απλή σωματική βλάβη, παράνομη βία και απειλή.


Ειδήσεις σήμερα:

Πρώην σύζυγος εμίρη του ISIS αντιμέτωπη με σοβαρές κατηγορίες στη Γαλλία - «Ήξερε ότι ο άνδρας της με βίαζε» λέει Γεζίντι

Μητσοτάκης: Μαχόμαστε τον ακροδεξιό φασισμό στην πράξη, όχι στα λόγια όπως η αντιπολίτευση

Ο Μπάιντεν περιπαίζει τον Τραμπ στο ετήσιο δείπνο της Ένωσης Ανταποκριτών - «Έχω αντίπαλο ένα 6χρονο»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης