Μαρούσι: Πώς έγινε η συμπλοκή έξω από το κλαμπ στο Μαρούσι, τα σενάρια που εξετάζει η ΕΛΑΣ

Μαρούσι: Πώς έγινε η συμπλοκή έξω από το κλαμπ στο Μαρούσι, τα σενάρια που εξετάζει η ΕΛΑΣ

Από μαχαιριά στον λαιμό ο νεκρός στον καβγά έξω από το κλαμπ - Με τραύμα από πυροβολισμό νοσηλεύεται ένας 26χρονος - Κατά πληροφορίες αφορμή ήταν μία παρεξήγηση - Δείτε φωτογραφίες

marousi-mak4
Μια παρεξήγηση η οποία ξεκίνησε μέσα στο νυχτερινό κέντρο και εξελίχθηκε σε έναν άγριο καβγά έξω από αυτό ήταν η αφορμή της φονικής συμπλοκής που σημειώθηκε τα ξημερώματα σε γνωστό club επί της λεωφόρου Κηφισίας, στην περιοχή του Αμαρουσίου, με απολογισμό ένα νεκρό 23χρονο και έναν 26χρονο σοβαρά τραυματία και ακόμα ένα τραυματισμένο άτομο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η παρέα των νεαρών διασκέδαζε στο club όταν λίγο πριν από τις 4 ξεκίνησε ένας διαπληκτισμός ο οποίος μεταφέρθηκε στην είσοδο του μαγαζιού όπου τους περίμενε μια άλλη παρέα.

Marousi1
Marousi2

Κλείσιμο
Κάποια στιγμή ένας από τους εμπλεκόμενους αποπειράθηκε να τραβήξει το όπλο που είχε στη ζώνη του την ώρα που ένας άλλος έβγαλε μαχαίρι για να αμυνθεί.

Από τη συμπλοκή που ακολούθησε το θύμα τραυματίστηκε θανάσιμα στο λαιμό από το μαχαίρι ενώ ο 26χρονος από σφαίρα στην κοιλιακή χώρα, ενώ υπάρχει ένας ακόμη τραυματίας 
marousi_2
marousi_pirovolismoi
Ένα από τα σενάρια που εξετάζουν οι Αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών είναι το θύμα να κρατούσε το πιστόλι το οποίο μπλόκαρε και ο 26χρονος, στη θέα του όπλου, να επιτέθηκε με το μαχαίρι.

Παράλληλα, από τη συμπλοκή φέρονται να έχουν τραυματιστεί ελαφρά και άλλα άτομα τα οποία εξαφανίστηκαν μόλις οι Αστυνομικοί της ΟΠΚΕ έφτασαν στο σημείο. Ενας από αυτούς νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός με ελαφρύ τραύμα από μαχαίρι στην πλάτη.

Σε κάθε περίπτωση, άγνωστο παραμένει ποιος τραυμάτισε τον 26χρονο ενώ οι Αρχές αποδίδουν τη συμπλοκή σε προσωπική διαφορά.

Η εικόνα του συμβάντος θα ξεδιαλύνει όσο προχωρούν οι καταθέσεις των γνωστών και φίλων που βρέθηκαν στο σημείο.


Ειδήσεις σήμερα:

Αστυνομικός τραυματίστηκε από επίθεση αγνώστων στα Εξάρχεια - Κάηκε ολοσχερώς ένα αυτοκίνητο


Πυροβολισμοί έξω από νυχτερινό κέντρο στο Μαρούσι - Ένας νεκρος και ένας τραυματίας


Το χρυσό ρολόι του πλουσιότερου επιβάτη του Τιτανικού πωλήθηκε αντί 1,37 εκατ. ευρώ σε δημοπρασία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης