Ποτέ πια πονοκέφαλος, για το χρώμα του ρεύματος
nrg_kedriki_bills

Ποτέ πια πονοκέφαλος, για το χρώμα του ρεύματος

Το πρόγραμμα nrg @ cost+ από την nrg είναι η πιο συμφέρουσα επιλογή αφού προσφέρει προνομιακά χαμηλές χρεώσεις, μηνιαίο πάγιο από 5 ευρώ και πολλά άλλα προνόμια.


Sponsored content

Το Πάσχα είναι πολύ κοντά, το ίδιο και οι υποχρεώσεις απέναντι σε συγγενείς, φίλους και βαφτιστήρια, ενώ παράλληλα έχουμε να σκεφτούμε και το κόστος του γιορτινού τραπεζιού, αφού οι τιμές σε όλα τα είδη είναι αρκετά υψηλές. Έτσι, οτιδήποτε μπορεί να ελαφρύνει έστω και λίγο τον οικογενειακό προϋπολογισμό είναι παραπάνω από ευπρόσδεκτο. Ωστόσο όλοι οι καταναλωτές είμαστε επιφυλακτικοί γύρω από εκπτώσεις που μοιάζουν πολύ καλές για να είναι αληθινές, γιατί πολύ απλά ξέρουμε ότι υπάρχουν περιπτώσεις με… ψιλά γράμματα που αναφέρουν όρους και προϋποθέσεις, εξαιρέσεις και κανόνες.


Το ίδιο συμβαίνει και στο θέμα της ενέργειας, ένα ζήτημα που απασχολεί καθημερινά όλα τα νοικοκυριά που προκαλεί χρωματικό πονοκέφαλο, αφού όποιος επιχειρεί να βγάλει άκρη αναγκάζεται να το ρίξει στη μελέτη και τη «χρωματολογία» για να πάρει απάντηση σε κρίσιμα ερωτήματα: Τι είναι η ρήτρα αναπροσαρμογής; Να πάρω το μπλε ή το πράσινο; Είναι καλύτερο το κίτρινο ή το πορτοκαλί; Εφόσον η εξίσωση αφορά το ρεύμα αλλά όχι τα ρούχα μας, τα πράγματα και τα… χρώματα θα έπρεπε να είναι πολύ πιο ξεκάθαρα. Και φυσικά, κανείς δεν θέλει να διαβάσει δεκάδες σελίδες για τη σημασία της ρήτρας αναπροσαρμογής ή των άλλων χρεώσεων που περιλαμβάνονται σε έναν λογαριασμό.Είναι αυτονόητο λοιπόν, ότι όλοι αναζητάμε την πιο συμφέρουσα λύση χωρίς γκρίζα σημεία, γιατί δεν θέλουμε καρδιοχτυπάμε κάθε φορά που μας έρχεται ο λογαριασμός του ρεύματος.

Το νέο, κίτρινο πρόγραμμα της nrg, με το όνομα nrg @ cost+ είναι αυτό που ψάχνουμε, δηλαδή η πιο συμφέρουσα επιλογή, χωρίς ασάφειες. Προσφέρει προνομιακά χαμηλές χρεώσεις με τιμή ρεύματος σε τιμή κόστους του προμηθευτή, και μηνιαίο πάγιο από 5 ευρώ. Χωρίς εγγύηση για πληρωμή με πάγια εντολή και με προνομιακές εκπτώσεις στο πάγιο. Με το nrg @ cost+ δεν υπάρχει απολύτως καμία δέσμευση συμβολαίου, ενώ δεν έχει ρήτρα αναπροσαρμογής, δεν έχει ειδικές προϋποθέσεις ούτε «ναι μεν αλλά». Ουσιαστικά, πληρώνουμε μόνο το πάγιο και το κόστος προμηθευτή.


Δεν χρειάζεται να το σκεφτούμε πολύ, ούτε να ξενυχτίσουμε μελετώντας τους όρους κάθε προγράμματος ξεχωριστά. Επιλέγουμε το κίτρινο nrg @ cost+ και το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να δούμε τη δημοσιευμένη τιμή του ρεύματος. Για να υπολογίσουμε τη χρέωση κάνουμε έναν απλό πολλαπλασιασμό, με βάση την ένδειξη στο ρολόι του μετρητή τις κιλοβατώρες που έχουμε καταναλώσει, χωρίς σύνθετες πράξεις. Με λίγα λόγια, το nrg @ cost+ είναι σχεδιασμένο με τέτοιο τρόπο ώστε να υπάρχει διαφάνεια και σαφήνεια στις χρεώσεις.

Επιπλέον, η εταιρεία για κάθε νέο συμβόλαιο στο nrg @ cost+ δίνει δωροεπιταγές ύψους έως και 60 ευρώ για αγορές από τα σουπερμάρκετ My market.

Τόσο απλά, τόσο ξεκάθαρα. «Η λογική λέει nrg» όπως λέει και η μαμά του κυρίου που δουλεύει στην nrg.

nrg@cost+ & δωροεπιταγές Supermarket. Το προτείνει & η μαμά του κυρίου που δουλεύει στην nrg!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης