Εξιχνιάστηκαν δυο κλοπές σε κοσμηματοπωλεία στη Ρόδο

Εξιχνιάστηκαν δυο κλοπές σε κοσμηματοπωλεία στη Ρόδο

Ταυτοποιήθηκε μια 52χρονη 

troxaio_mixani_astynomia
Δυο κλοπές που είχαν γίνει την ίδια ημέρα, το περασμένο Σάββατο, σε διαφορετικά κοσμηματοπωλεία στην πόλη της Ρόδου και από δυο διαφορετικούς Έλληνες δράστες, μια γυναίκα και έναν άνδρα, εξιχνιάστηκαν την Πέμπτη από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας του νησιού.

Στην πρώτη περίπτωση, ταυτοποιήθηκε μια 52χρονη που μπήκε στο κοσμηματοπωλείο και ζήτησε από τον ιδιοκτήτη να της δείξει διάφορα είδη, αλλά χωρίς να την αντιληφθεί τσέπωσε ένα χρυσό δακτυλίδι αξίας 700 ευρώ! Ο κοσμηματοπώλης διαπίστωσε την κλοπή όταν έφυγε η "πελάτισσα" και την κατήγγειλε. Στο πλαίσιο της προανάκρισης, διαπιστώθηκαν τα στοιχεία της 52χρονης, η οποία δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος της υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου.

Παριστάνοντας τον πελάτη είχε μπει το ίδιο πρωί σε ένα χρυσοχοείο στη Ρόδο και ένας 61χρονος Έλληνας, ο οποίος κατάφερε να αρπάξει διάφορα τιμαλφή και να φύγει χωρίς να τον αντιληφθεί ο ιδιοκτήτης. Και αυτή η κλοπή εξιχνιάστηκε από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας και σε βάρος του 61χρονου σχηματίστηκε δικογραφία η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου.

Eιδήσεις σήμερα:

Γιατρός του «Αττικόν»: Διασωλήνωση χωρίς ενδείξεις θα ήταν λάθος - Καλλιάνος: Θα γίνω ο εφιάλτης τους

Θρήνος για τον 34χρονο που έπεσε από τον Λευκό Πύργο - «Πήγες να βρεις τη μαμά, αδερφέ μου...»

«Είναι πραγματικά πολύ άρρωστος»: Δημοσίευμα μιλά για επιδείνωση της υγείας του Καρόλου και ετοιμασίες για τη βασιλική κηδεία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης